• s3.png

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů


Všechny Vaše osobní údaje jsou chráněny zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Zanecháním Vašich osobních údajů souhlasíte se zpracováním těchto údajů.


Zasílání obchodních sdělení


Registrovaná osoba souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem Třinecké gastroslužby s.r.o. na elektronickou adresu registrovaného a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení Třinecké gastroslužby, s.r.o. na elektronickou adresu registrovaného.


Osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na webu www.gastrosluzby.cz, k nákupu produktů na http://e-shop.gastrosluzby.cz/ nebo vyplněním formulářů či anket.

Obchodní údaje jsou využívány pro účely webové analytiky a marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu.

Kupující může prodávajícímu sdělit, že chce ukončit zasílání obchodních sdělení, a to na elektronickou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.

Třinecké  gastroslužby s.r.o.
Průmyslová 1035
Staré Město
739 61, Třinec
IČ: 25838148
DIČ: CZ25838148

Nabídka zaměstnání

  • Pro naši provozovnu Gastrocentrum Prostějov (areál HŽP) přijmeme zaměstnance na pozici:

    KUCHAŘ

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:
    • vyučení v oboru kuchař nebo praxe v gastronomii
    • samostatnost
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • práce na studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel.: 602 579 087, 558 532 187

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    ČÍŠNÍK / SERVÍRKA

       do Restaurace Golf Ropice

    POŽADUJEME:
    • praxe v gastronomii
    • samostatnost, kreativita
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • obsluha hostů, práce s ceninami, zodpovědnost za svěřené materiální hodnoty
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel.: 602 579 087, 558 532 187

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    POMOCNÝ KUCHAŘ/KUCHAŘKA

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:

    • praxe v gastronomii
    • samostatnost, kreativita
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • práce na studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou s výhledem zastávat pozici šéfkuchaře
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    SMĚNOVÝ KUCHAŘ/KUCHAŘKA

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:
    • praxe v gastronomii
    • samostatnost, kreativita
    • řidičský průkaz nutností

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • práce na studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel.: 602 579 087, 558 532 187

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    KUCHAŘ/KUCHAŘKA

       do Restaurace TRISIA

    POŽADUJEME:
    • praxe v gastronomii
    • samostatnost, kreativita
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou s výhledem zastávat pozici šéfkuchaře
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel.: 602 579 087, 558 532 187

  • Třinecké gastroslužby, s.r.o. nabízí zaměstnání na pozici:

    PRODAVAČKA

    (kantýna Vítkovice Steel)

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • prodej bufetového sortimentu
    • pultový prodej jídel
    • úklid svěřených prostorů

    NABÍZÍME:

    • pracovní poměr s 3 měsíční zkušební lhůtou, po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • pracovní doba: pondělí - neděle (nepřetržitý pracovní cyklus, ranní a odpolední směny)
    • měsíční nástupní hrubý výdělek od 12.500 Kč - 14.500 Kč (bez příplatků, podle praxe) - vývojový plat
    • zaměstnanecké benefity: příspěvek na penzijní připojištění 400,-- Kč/měsíc, nadstandartní příplatky za noční směnu, soboty a neděle, 5 týdnů placené dovolené, mimořádné odměny, příspěvek na stravování, ochranné nápoje, poskytování rekondičně-rehabilitační péče

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Bližší informace p.Soňa Šotkovská - vedoucí kantýn Třineckých gastroslužeb, s.r.o.

    tel.: 558 533 868 / 607 946 460

     

     

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    PRODAVAČKA NA KANTÝNY

    POŽADUJEME:

    • samostatnost, zodpovědnost, pracovitost
    • flexibilitu

    NABÍZÍME:

    • trvalý pracovní poměr na 6,5 hodiny
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu: t-gastTato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a do předmětu uveďte název pozice.
    Bližší informace na tel.: 558 532 187

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    Řezník pro kuchyňskou úpravu masa

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:

    • praxe v gastronomii
    • samostatnost, kreativita
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • porcování masa, samostatná příprava a výroba výrobků z masa a s tím související úkony
    • práce ve studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat
    • zaměstnanecké benefity

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu: ceslav.milerskiTato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
    Ing.Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel. 558 532 187, 602 579 087

     

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    ŘIDIČ

    (trasy: areál TŽ Třinec, Ostrava, Karviná, Bohumín)

    POŽADUJEME:
    • řidičák sk.B do 3,5t
    • samostatnost, zodpovědnost, pracovitost
    • flexibilitu

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a do předmětu uveďte název pozice.
    Bc.Roman Lasota- zástupce vedoucího technického rozvoje a údržby, tel.: 558 532 432, 725 528 034

     

     

  • Pro naši provozovnu v areálu Sochorovy válcovny v Kladně přijmeme zaměstnance na pozici:

    PRODAVAČKA NA KANTÝNY

    POŽADUJEME:

    • samostatnost, zodpovědnost, pracovitost
    • flexibilitu

    NABÍZÍME:

    • hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Milena Schritterová - vedoucí provozovny Gastrocentrum SCHV Kladno, tel.: 602 474 537, 602 622 719

    Renata Huczalová - správa a ekonomika provozovny, tel.: 606 629 688, 558 536 084

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    PROVOZNÍ ELEKTRIKÁŘ

    (praviště: areál TŽ Třinec, Ostrava, Karviná)

    POŽADUJEME:
    • vzdělání v oboru
    • samostatnost, zodpovědnost, pracovitost
    • flexibilitu

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat
    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a do předmětu uveďte název pozice.
    Bc.Roman Lasota- zástupce vedoucího technického rozvoje a údržby, tel.: 558 532 432, 725 528 034

  • Pro naši provozovnu v areálu Sochorovy válcovny v Kladně přijmeme zaměstnance na pozici:

    KUCHAŘ

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:
    • vyučení v oboru kuchař nebo praxe v gastronomii
    • samostatnost
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • práce na studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou s výhledem zastávat pozici šéfkuchaře
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Milena Schritterová - vedoucí provozovny Gastrocentrum SCHV Kladno, tel.: 602 474 537, 602 622 719

    Renata Huczalová - správa a ekonomika provozovny, tel.: 606 629 688, 558 536 084

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    KUCHAŘ/KUCHAŘKA

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:
    • praxe v gastronomii
    • samostatnost, kreativita
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • práce na studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou s výhledem zastávat pozici šéfkuchaře
    • vývojový plat

     

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel.: 602 579 087, 558 532 187

tk plusgolfPenzion mlyn smallnew logo samostatne

"Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti. Jejich návštěvou dáváte souhlas se sběrem dat."

 

Správce os. údajů: Třinecké gastroslužby, s.r.o., IČ: 25838148 (https://www.gastrosluzby.cz/kontakty).
 Účel zpracování os. údajů: uzavření a plnění smlouvy. V případě cookies je účelem zpracování zajištění funkčnosti webu, personalizace obsahu a analýza návštěvnosti. Příjemcem cookies je vedle správce os. údajů i společnost Google Inc. v rámci používání nástroje Google Analytics.


 Právní základ zpracování: nezbytnost uzavření a plnění smlouvy a v případě cookies oprávněný zájem na funkčnosti našich webových stránek pro naše návštěvníky a zlepšení a zefektivnění jejich budoucího fungování. Proti zpracování cookies tímto způsobem můžete vznést námitku prostřednictvím našeho kontaktního formuláře (https://www.gastrosluzby.cz/napiste-nam).

Osobní údaje

Vážíme si Vaší důvěry a prohlašujeme, že osobní údaje získané na základě vyplněné objednávky nezveřejníme či nepředáme třetím osobám, s výjimkou složek zapojených do procesu vyřízení Vaší objednávky (doprava, autor programu - pokud je licence podmíněna jménem uživatele), tyto údaje pak budou poskytnuty v minimální možné míře.