• s1.png
  • s2.png
  • s3.png

Inzeráty - legenda

Restaurace Trisia
Třinecké gastroslužby
Kladno, Ostrava, Karviná
Penzion Mlýn a Restaurace na Golfu

 

Formulář zaměstnání

Nabídka zaměstnání

  • Pro naši provozovnu Gastrocentrum Prostějov (areál HŽP) přijmeme zaměstnance na pozici:

    KUCHAŘ

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:
    • vyučení v oboru kuchař nebo praxe v gastronomii
    • samostatnost
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • práce na studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel.: 602 579 087, 558 532 187

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    ČÍŠNÍK / SERVÍRKA

       do Restaurace Golf Ropice

    POŽADUJEME:
    • praxe v gastronomii
    • samostatnost, kreativita
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • obsluha hostů, práce s ceninami, zodpovědnost za svěřené materiální hodnoty
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel.: 602 579 087, 558 532 187

  • Pro naši provozovnu JÄKL Karviná (ArcelorMittal Tubular Products, a.s.) přijmeme zaměstnance na pozici:

    KUCHAŘ

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:
    • vyučení v oboru kuchař nebo praxe v gastronomii
    • samostatnost
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • práce na studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  /  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel.: 602 579 087, 558 532 187

    Dana Malíková - vedoucí gastrostroprovozu v Karviné 596 391 280, 725 597 707

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    POMOCNÝ KUCHAŘ/KUCHAŘKA

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:

    • praxe v gastronomii
    • samostatnost, kreativita
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • práce na studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou s výhledem zastávat pozici šéfkuchaře
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    SMĚNOVÝ KUCHAŘ/KUCHAŘKA

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:
    • praxe v gastronomii
    • samostatnost, kreativita
    • řidičský průkaz nutností

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • práce na studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel.: 602 579 087, 558 532 187

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    KUCHAŘ/KUCHAŘKA

       do Restaurace TRISIA

    POŽADUJEME:
    • praxe v gastronomii
    • samostatnost, kreativita
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou s výhledem zastávat pozici šéfkuchaře
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel.: 602 579 087, 558 532 187

  • Třinecké gastroslužby, s.r.o. nabízí zaměstnání na pozici:

    PRODAVAČKA

    (kantýna Vítkovice Steel)

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • prodej bufetového sortimentu
    • pultový prodej jídel
    • úklid svěřených prostorů

    NABÍZÍME:

    • pracovní poměr s 3 měsíční zkušební lhůtou, po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • pracovní doba: pondělí - neděle (nepřetržitý pracovní cyklus, ranní a odpolední směny)
    • měsíční nástupní hrubý výdělek od 12.500 Kč - 14.500 Kč (bez příplatků, podle praxe) - vývojový plat
    • zaměstnanecké benefity: příspěvek na penzijní připojištění 400,-- Kč/měsíc, nadstandartní příplatky za noční směnu, soboty a neděle, 5 týdnů placené dovolené, mimořádné odměny, příspěvek na stravování, ochranné nápoje, poskytování rekondičně-rehabilitační péče

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Bližší informace p.Soňa Šotkovská - vedoucí kantýn Třineckých gastroslužeb, s.r.o.

    tel.: 558 533 868 / 607 946 460

     

     

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    PRODAVAČKA NA KANTÝNY

    POŽADUJEME:

    • samostatnost, zodpovědnost, pracovitost
    • flexibilitu

    NABÍZÍME:

    • trvalý pracovní poměr na 6,5 hodiny
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu: t-gastTato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a do předmětu uveďte název pozice.
    Bližší informace na tel.: 558 532 187

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    Řezník pro kuchyňskou úpravu masa

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:

    • praxe v gastronomii
    • samostatnost, kreativita
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • porcování masa, samostatná příprava a výroba výrobků z masa a s tím související úkony
    • práce ve studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat
    • zaměstnanecké benefity

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu: ceslav.milerskiTato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
    Ing.Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel. 558 532 187, 602 579 087

     

  • Pro naši provozovnu v areálu Sochorovy válcovny v Kladně přijmeme zaměstnance na pozici:

    PRODAVAČKA NA KANTÝNY

    POŽADUJEME:

    • samostatnost, zodpovědnost, pracovitost
    • flexibilitu

    NABÍZÍME:

    • hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Milena Schritterová - vedoucí provozovny Gastrocentrum SCHV Kladno, tel.: 602 474 537, 602 622 719

    Renata Huczalová - správa a ekonomika provozovny, tel.: 606 629 688, 558 536 084

  • Pro naši provozovnu v areálu Sochorovy válcovny v Kladně přijmeme zaměstnance na pozici:

    KUCHAŘ

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:
    • vyučení v oboru kuchař nebo praxe v gastronomii
    • samostatnost
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • práce na studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou s výhledem zastávat pozici šéfkuchaře
    • vývojový plat

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Milena Schritterová - vedoucí provozovny Gastrocentrum SCHV Kladno, tel.: 602 474 537, 602 622 719

    Renata Huczalová - správa a ekonomika provozovny, tel.: 606 629 688, 558 536 084

  • Třinecké gastroslužby s.r.o.  přijmou zaměstnance na pozici:

    KUCHAŘ/KUCHAŘKA

    (možnost okamžitého nástupu)

    POŽADUJEME:
    • praxe v gastronomii
    • samostatnost, kreativita
    • řidičský průkaz výhodou

    PRACOVNÍ NÁPLŇ:

    • samostatná příprava a výroba jídel a s tím související úkony
    • práce na studené i teplé kuchyni
    • dodržování hygienických norem, předpisů HACCP a vnitřních pravidel

    NABÍZÍME:

    • práci na hlavní pracovní poměr
    • po ověření pracovních způsobilostí převod smlouvy na dobu neurčitou s výhledem zastávat pozici šéfkuchaře
    • vývojový plat

     

    V případě zájmu zašlete Váš životopis na emailovou adresu:  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Ing. Česlav Milerski - vedoucí odboru finance, ekonomika a lidské zdroje, tel.: 602 579 087, 558 532 187