Bezhotovostní platby

  • PLATBY 1
  • PLATBY 2
  • PLATBY 3
  • s3.png

Ochrana osobních údajů


Všechny Vaše osobní údaje jsou chráněny zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Zanecháním Vašich osobních údajů souhlasíte se zpracováním těchto údajů.


Zasílání obchodních sdělení


Registrovaná osoba souhlasí se zasíláním informací souvisejících se zbožím, službami nebo podnikem Třinecké gastroslužby s.r.o. na elektronickou adresu registrovaného a dále souhlasí se zasíláním obchodních sdělení Třinecké gastroslužby, s.r.o. na elektronickou adresu registrovaného.


Osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na webu www.gastrosluzby.cz, k nákupu produktů na http://e-shop.gastrosluzby.cz/ nebo vyplněním formulářů či anket.

Obchodní údaje jsou využívány pro účely webové analytiky a marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu.

Kupující může prodávajícímu sdělit, že chce ukončit zasílání obchodních sdělení, a to na elektronickou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. aniž by mu tím vznikly jakékoliv náklady.

Třinecké  gastroslužby s.r.o.
Průmyslová 1035
Staré Město
739 61, Třinec
IČ: 25838148
DIČ: CZ25838148

Děkujeme Vám za vyplnění formuláře.

 

Přejeme Vám příjemný den

 

 

Třinecké Gastroslužby, s.r.o.

 

 

Pokračovat

 

 

 

Dotazník spokojenosti se stravovacími službami Třineckých gastroslužeb 

SRDEČNĚ PROSÍME O JEHO VYPLNĚNÍ

https://www.survio.com/survey/d/F7Y5L8K3S2B2E1K8U 

 

         Společnost vznikla vyčleněním provozu závodního stravování z Třineckých železáren a.s. Svou produkcí více než 9.500 porcí teplých jídel denně se řadí mezi největší výrobce teplých jídel v České republice. Hlavní sídlo firmy se nachází v Třinci, postupně firma expandovala do Karviné, Ostravy, Kladna a Prostějova.

           Naše firma se specializuje nejen na výrobu chutné domácí stravy, ale rovněž na sortiment jídel zahraničních kuchyní. Jedná se o stravu nutričně vyváženou dle potřeb konkrétních zákazníků.

Třinecké gastroslužby s.r.o. jsou firmou s bohatými zkušenostmi v oblasti profesionálního cateringu. Pořádáme catering pro velké společenské události jako jsou plesy, kongresy nebo veletrhy, stejně jako catering pro soukromé oslavy, svatby, narozeniny, firemní večírky, rauty, bankety a další.

V restauracích pro Vás připravujeme pravidelně kulinářské akce typu degustačních večerů, tematických kuchyní a zároveň chutná obědová menu v Restauraci Trisia v centru Třince a Restauraci na Golfu v Ropici.

Třinecké gastroslužby, s.r.o. se specializují také na výrobu moučníků, jako jsou výtečné svatební či tradiční werkowé koláče, ale i zákusky. Z pečených specialit nabízíme krůtu, pečené sele či vepřovou kýtu. Ze studené kuchyně můžete vybírat ze širokého sortimentu obložených mís a chlebíčků. Veškeré výrobky lze objednat v našem E-shopu.

 

tk plusgolfPenzion mlyn smallnew logo samostatne

"Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti. Jejich návštěvou dáváte souhlas se sběrem dat."

 

Správce os. údajů: Třinecké gastroslužby, s.r.o., IČ: 25838148 (https://www.gastrosluzby.cz/kontakty).
 Účel zpracování os. údajů: uzavření a plnění smlouvy. V případě cookies je účelem zpracování zajištění funkčnosti webu, personalizace obsahu a analýza návštěvnosti. Příjemcem cookies je vedle správce os. údajů i společnost Google Inc. v rámci používání nástroje Google Analytics.


 Právní základ zpracování: nezbytnost uzavření a plnění smlouvy a v případě cookies oprávněný zájem na funkčnosti našich webových stránek pro naše návštěvníky a zlepšení a zefektivnění jejich budoucího fungování. Proti zpracování cookies tímto způsobem můžete vznést námitku prostřednictvím našeho kontaktního formuláře (https://www.gastrosluzby.cz/napiste-nam).

Osobní údaje

Vážíme si Vaší důvěry a prohlašujeme, že osobní údaje získané na základě vyplněné objednávky nezveřejníme či nepředáme třetím osobám, s výjimkou složek zapojených do procesu vyřízení Vaší objednávky (doprava, autor programu - pokud je licence podmíněna jménem uživatele), tyto údaje pak budou poskytnuty v minimální možné míře.