Kuchař/ka do Hlavní kuchyně
v areálu TŘINECKÝCH ŽELEZÁREN, a.s., místo výkonu práce – Třinec
Tato naše kuchyně produkuje denně cca 2500 hlavních jídel, výrobky studené kuchyně a moučníky.
Náplň práce:
- řádná příprava teplých a studených pokrmů,
- zajišťování chodu kuchyně dle pokynů šéfkuchaře,
- zodpovědnost za dodržování stanovených postupů,
- dodržování a kontrola hygienických a bezpečnostních předpisů.
Požadujeme:
- samostatnost, zodpovědnost a pracovitost,
- férové jednání a týmovost,
- vyučen/a v oboru nebo praxi v oboru,
- ochotu učit se novým věcem, iniciativu, kreativitu.
Nabízíme:
- hlavní pracovní poměr,
- pracovní doba 7,5 hodin/den,
- třísměnný provoz,
- příplatky za odpolední a noční směny a za práci o sobotách, nedělích a svátcích, příplatek za práci přesčas (v případě přesčasů)
- zaměstnanecké benefity:
- příspěvek na penzijní spoření 700,- Kč/měsíc,
- 5 dnů dovolené navíc,
- příspěvek na stravování,
- poskytování rekondičně-rehabilitační péče,
- zaměstnanecký benefit na čerpání služeb z oblasti sportu, nákupu zdravotních doplňků v hodnotě 5.000,- Kč apod.
- mimořádné odměny a podíly za hospodářské výsledky.
Předpokládaný nástup:
ihned nebo dle dohody.
Své životopisy zasílejte e-mailem na Monika.kicmer@trz.cz nebo prace@gastrosluzby.cz
Tel. 558 536 087, 606 030 800 – Monika Kičmer, vedoucí hlavní kuchyně.
Zaměstnavatel si vyhrazuje právo výběrové řízení i bez uvedení důvodů kdykoli v jeho průběhu zrušit nebo nevybrat žádného z uchazečů.
Poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány výhradně pro účely tohoto výběrového řízení v souladu s platnými právními předpisy a budou zpřístupněny pouze pracovníkům oddělení platového a personálního a členům výběrové komise.