Kuchař/ka do Hlavní kuchyně

v areálu TŘINECKÝCH ŽELEZÁREN, a.s., místo výkonu práce – Třinec

 

Tato naše kuchyně produkuje denně cca 2500 hlavních jídel, výrobky studené kuchyně a moučníky.

 

Náplň práce:

  • řádná příprava teplých a studených pokrmů,
  • zajišťování chodu kuchyně dle pokynů šéfkuchaře,
  • zodpovědnost za dodržování stanovených postupů,
  • dodržování a kontrola hygienických a bezpečnostních předpisů.

 

Požadujeme:

  • samostatnost, zodpovědnost a pracovitost,
  • férové jednání a týmovost,
  • vyučen/a v oboru nebo praxi v oboru,
  • ochotu učit se novým věcem, iniciativu, kreativitu.

 

Nabízíme:

  • hlavní pracovní poměr,
  • pracovní doba 7,5 hodin/den,
  • třísměnný provoz,
  • příplatky za odpolední a noční směny a za práci o sobotách, nedělích a svátcích, příplatek za práci přesčas (v případě přesčasů)
  • zaměstnanecké benefity:
    • příspěvek na penzijní spoření 700,- Kč/měsíc,
    • 5 dnů dovolené navíc,
    • příspěvek na stravování,
    • poskytování rekondičně-rehabilitační péče,
    • zaměstnanecký benefit na čerpání služeb z oblasti sportu, nákupu zdravotních doplňků v hodnotě 5.000,- Kč apod.
  • mimořádné odměny a podíly za hospodářské výsledky.

 

Předpokládaný nástup:

ihned nebo dle dohody.

 

Své životopisy zasílejte e-mailem na Monika.kicmer@trz.cz nebo prace@gastrosluzby.cz 

Tel. 558 536 087, 606 030 800 – Monika Kičmer, vedoucí hlavní kuchyně.

 

Zaměstnavatel si vyhrazuje právo výběrové řízení i bez uvedení důvodů kdykoli v jeho průběhu zrušit nebo nevybrat žádného z uchazečů.

Poskytnuté osobní údaje budou zpracovávány výhradně pro účely tohoto výběrového řízení v souladu s platnými právními předpisy a budou zpřístupněny pouze pracovníkům oddělení platového a personálního a členům výběrové komise.