• s3.png

Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 10.06.2019 do 16.06.2019

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Hovězí s fridátovými nudlemi *(1,3)
Čočková s uzeninou *(1,6)
Kedlubnová *(1)
Zelná s uzeninou *(1,6,7,9)
Rajčatová s rýží *(1)
Čorba s vepř. masem *(1,9)
Morgensuppe (slepičí pol s protlakem) *(1,3,9)
Dršťková *(1)
Hovězí s masem a nudlemi *(1,3,9
Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,6,9
So:Fazolová s uzeninou *(1,6,7,9)
Ne:Boršč (řepa, zelí, koř. zelenina, hov. maso, bůček, protlak) *(1,7,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Myslivecký hrnec, chléb (100g) (klobásy, hov. maso, hlávk. a kysel. zelí, žampióny) *(1)
100g Těstoviny s vepř. masem a rajčaty *(1,7,9)
360g Srbské vepř. rizoto, okurka (protlak, lečo, rýže, sýr) *(1,7)
130g Kachní játra na cibulce a majoránce, rýže *(1)
100g Vepřový vrabec, špenát, kluski *(1,3,7)
Rýžová kaše s máslem a kakaem, čaj, ovoce *(7)
So:100g Debrecínský vepř. guláš, těstoviny (salám, rajčata, slanina) *(1,3,7)
Ne:100g Hovězí dušené na žampiónech, rýže *(1)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Kuřecí nudličky v sýrové omáčce, rýže *(1,7)
420g Francouzské brambory, kysel. okurka (uz. maso, brambory, smetana, vejce) *(3,7)
1ks Pečené kuř. stehno na pivu, brambor *(1)
120g Čevabčiči, brambor, tatarka (hov. a vepř. ml. maso, paprika ml.) *(1,3,7)
120g Hovězí dušené, žampión. omáčka, knedlík *(1,3,7)
420g Zapékané gnocci se zelím a uzeninou *(1,3)
280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7)
So:1ks Pečené kuřecí stehno, rýže *(1)
Ne:120g Pečená krkovice, špenát, brambor *(1,7)
SALÁTTěstovinový s kuřecím masem *(1,3,7) studenýSalát s pečenými kuřecími špalíčky *(9) studenýCizrnový se šunkou a vejcem *(3,7) studenýPohankový salát s kuřecím masem teplýSalát se smaženým květákem *(1,3,7,9) studený
SPECIALITA I
150 g
150g Vykoštěný špikovaný kotlet, lišková omáčka, bramborové šišky *(1,3,7)/td>150g Krůtí prso na rozmarýnu, rattatoule, amer. brambory *(1)150g Ražniči s restovanými paprikami a cibulí, amer. brambor (vepř. maso) *(1,7)150g Vepřový plátek podle rychtáře, amer. brambory ( vepř. játra, kapie, okurky, slanina, vejce) *(1,3)150g Smažený vepř. řízek, brambor. salát *(1,3,7)
SALÁT
SPECIALITA II
150 g
150g Zvěřinový guláš, knedlík *(1,3,7)
SALÁTSalát se sušenými rajčaty *(7) studenýSalát glazovaná mrkev s vepř. panenkou *(7) teplýSalát celerový s brusinkami a čedarem *(7,9) studený
SPECIALITA III
150 g
150g Jehněčí na fazolkách a česneku, šťouch. brambor *(1)
SALÁTSalát s cizrnou a mozzarellou *(7,10) teplýČekankový s schwarzwaldskou šunkou *(8) studený
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
120g Tofu na zelenině, kuskus *(1,9)350g Kroupy se zelím a tempehem (celer, cibule) *(1,9)120g Pečené papriky plněné robi masem a sýrem, brambor. kaše *(1,7)350g Špagety se sójovým masem *(1,3,6,7)
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
100g Myslivecký hrnec, chléb (klobásy, hov. maso, hlávk. a kysel. zelí, žampióny) *(1)100g Těstoviny s vepř. masem a rajčaty *(1,7,9)360g Srbské vepř. rizoto, okurka (protlak, lečo, rýže, sýr) *(1,7)130g Kachní játra na cibulce a majoránce, rýže *(1)100g Vepřový vrabec, špenát, kluski *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Valcířské vepř. maso, rýže (salám, mrkev, okurky ster.) *(1)120g Pečený krček, kapusta, brambor *(1)120g Hovězí po makedonsku, těstoviny *(1,3,9,12)120g Tyháňská vepř. pečeně, rýže (klobásy, lečo) *(1)120g Kuřecí maso po orientálsku, těstoviny (lečo, protlak, žampióny) *(1,3)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Valcířské vepř. maso, rýže (salám, mrkev, okurky ster.) *(1)120g Pečený krček, kapusta, brambor *(1)120g Hovězí po makedonsku, těstoviny *(1,3,9,12)120g Tyháňská vepř. pečeně, rýže (klobásy, lečo) *(1)120g Kuřecí maso po orientálsku, těstoviny (lečo, protlak, žampióny) *(1,3)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2
Vyhotovil: p. Bielesz
Datum: 21.5.2019
 
pro týden od 17.06.2019 do 23.06.2019

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Brokolicový krém *(1,7)
Hrachová s uzeninou *(1,6)
Krupicová s vejci *(1,3,7)
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Mrkvová *(1,9)
Polévka z hlívy ústřičné ala dršťková *(1)
Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9)
Dršťková *(1)
Polévka z červ. řepy s jogurtem *(1,7)
Čočková s uzeninou *(1,6)
So:Hovězí s masem a nudlemi *(1,3,9)
Ne:Žampiónová s masem (celer, mrkev, kari, žampióny, vepř. maso, brambory, smetana) *(1,7,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Vepřová pečeně, duš. zelenina, brambor *(1)
100g Fazolový guláš, chléb (vepř. maso, fazole, paprika ml.) *(1,3,5,7)
100g Uzený kotlet, šoulet, okurka (hrách, kroupy, česnek) *(1)
Těstovinový s vejcem *(1,3) studený
100g Pečená krkovička, zelí, knedlík *(1,3,7)
100g Špagety s kuř. masem, rajčaty a sýrem *(1,7,9)
Bramborové šišky s mákem, čaj (320g) *(1,3,7)
So:100g Pražská vepř. pečeně, rýže (salám, hrášek, vejce) *(1,3,)
Ne:1ks Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb *(1,3,7,13)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Kuřecí nudličky na pórku, tarhoňa *(1)
380g Špaldové kroupy se zeleninou a parmazánem
120g Soukenický řízek, brambor, okurka (vepř. ml. maso, sýr) *(1,3,7)
120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7)
150g Rybí filé po kavkazsku, brambor (ml. paprika, česnek) *(1,4)
380g Gratinované brambory se sýrem a špenátem
120g Vepřové výpečky, kapusta, brambor *(1)
So:150g Kotlet Robert, knedlík *(1,7)
Ne:120g Námořnické hov. maso, těstoviny (protlak, víno, vejce) *(1,3,12)
SALÁTKuřecí s čínským zelím *(9) studenýFazolový salát s balkánským sýrem (kečup, sojová om., česnek, petrž. nať) *(6,7) teplýKuskus s kuř. masem *(1,9) teplýFazolový s klíčky a tuňákem *(4,7,10) studený
SPECIALITA I
150 g
150g Králičí maso v hořčicosmetanové omáčce, rýže (hořčice, smetana) *(1,7)/td>150g Kung-pao z krůtího masa, rýže (koř. zelenin směs, houby, kari) *(1,3,6,7,9)1ks Kuřecí stehno na černém pivu a medu, amer. brambory (med, pivo, kečup, chilli) *(1)150g Pikantní kuř. masová směs, brambor. placičky (paprika, rajčata, žampióny, protlak, pór, feferónky) *(1,3)150g Smažený vepř. řízek, brambor. salát *(1,3,7)
SALÁTSalát čočkový s řepou a feta sýrem *(7,10) teplýSalát s cizrnou a sušenými rajčatami *(10) teplýSalát s kuřecími řízečkami *(1,3,7) studený
SPECIALITA II
150 g
150g Brněnský smaž. řízek, brambor, okurka (hrášek, salám, vejce) *(1,3,7)
SALÁTSalát Waldorf s čedarem *(7,8,9) studenýSalát cezar s krevetami *(2,7,10) studený
SPECIALITA III
150 g
150g Hovězí řezy 'OPERA', hranolky (roštěná, játra, červ. víno) *(1,12)
SALÁT
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
Marinovaný seitan 'ala gyros', opék. brambor *(1)Tofu v tortille, bylink. dip *(1,3,7)250g Plněná paprika se sójovým masem, pohanka *(1)360g Smetanové kroupové rizoto s parmazánem a pečenou batátou *(1,7)
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
100g Vepřová pečeně, duš. zelenina, brambor *(1)100g Fazolový guláš, chléb (vepř. maso, fazole, paprika ml.) *(1,3,5,7)100g Uzený kotlet, šoulet, okurka (hrách, kroupy, česnek) *(1)100g Pečená krkovička, zelí, knedlík *(1,3,7)100g Špagety s kuř. masem, rajčaty a sýrem *(1,7,9)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Vepřové maso na pepři, rýže *(1)120g Kuřecí na paprice, knedlík (paprika ml., smetana) *(1,3,7)120g Mexické těstoviny s kuř. masem (kukuřice, rajčata, fazole) *(1,3,9)120g Krůtí plátek na slanině, brambor *(1)150g Vepřová játra na cibulce, rýže *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Vepřové maso na pepři, rýže *(1)120g Kuřecí na paprice, knedlík (paprika ml., smetana) *(1,3,7)120g Mexické těstoviny s kuř. masem (kukuřice, rajčata, fazole) *(1,3,9)120g Krůtí plátek na slanině, brambor *(1)150g Vepřová játra na cibulce, rýže *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 30.05.2019

  • Home
  • Jídelníčky
  • Třinec TŽ
  • Kantýny Hlavní jídelny

tk plusgolfPenzion mlyn smallnew logo samostatne

"Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti. Jejich návštěvou dáváte souhlas se sběrem dat."

 

Správce os. údajů: Třinecké gastroslužby, s.r.o., IČ: 25838148 (https://www.gastrosluzby.cz/kontakty).
 Účel zpracování os. údajů: uzavření a plnění smlouvy. V případě cookies je účelem zpracování zajištění funkčnosti webu, personalizace obsahu a analýza návštěvnosti. Příjemcem cookies je vedle správce os. údajů i společnost Google Inc. v rámci používání nástroje Google Analytics.


 Právní základ zpracování: nezbytnost uzavření a plnění smlouvy a v případě cookies oprávněný zájem na funkčnosti našich webových stránek pro naše návštěvníky a zlepšení a zefektivnění jejich budoucího fungování. Proti zpracování cookies tímto způsobem můžete vznést námitku prostřednictvím našeho kontaktního formuláře (https://www.gastrosluzby.cz/napiste-nam).

Osobní údaje

Vážíme si Vaší důvěry a prohlašujeme, že osobní údaje získané na základě vyplněné objednávky nezveřejníme či nepředáme třetím osobám, s výjimkou složek zapojených do procesu vyřízení Vaší objednávky (doprava, autor programu - pokud je licence podmíněna jménem uživatele), tyto údaje pak budou poskytnuty v minimální možné míře.