• s1.png
  • s2.png
  • s3.png

Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 16.07.2018 do 22.07.2018

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9)
Gulášová *(1)
Plíčková (kořen. zel.,mléko, divoké koření) *(1,7,9)
Zelná s klobásou *(1,6,7,9)
Brynzová polévka se šunkou a bramborem *(1,7)
Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
Thajská kuřecí polévka s houbami (kuř. maso, houby, červ. kari pasta, rýžové nudle) *(14)
Dršťková *(1)
Slepičí s nudlemi *(1,3,9)
Čočková s uzeninou *(1,6)
So:Hovězí s masem a těstovinami *(1,3,9)
Ne:Bramborová s masem *(1,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Kuřecí perkelt, rýže (protlak, smetana, ml. paprika) *(1,7)
100g Vepřová pečeně, kedlubnové zelí, brambor *(1)
100g Námořnická hovězí pečeně, těstoviny (protlak, víno, vejce) *(1,3,12)
100g Masové koule, rajčatová omáčka, knedlík *(1,3,7,9)
Těstovinový salát s brokolicí a feta sýrem *(1,3,7,9) teplý
100g Hovězí dušené, rýže *(1)
420g Halušky s tvarohem, ovoce, čaj *(1,3,7)
So:100g Kuřecí paprikáš, těstoviny (paprika, paprika ml., smetana) *(1,3,7)
Ne: 100g Pašeracký kotlet, brambor ( kečup, salám, sýr)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Vepřový vrabec, hlávk.zelí, brambor (vepř. maso na kostky) *(1)
120g Cikánská hov. pečeně, rýže (lečo, okurka ster., protlak, paprika ml.) *(1)
120g Soukenický řízek, brambor. kaše, okurka (vepř. ml. maso, sýr) *(1,3,7)
160g Honkongská krůtí játra, těstoviny *(1,3,6,8,12)
1ks Pečené kuře na způsob bažanta, brambor (slanina, divoké koření) *(1)
So:120g Dušené králičí maso na zelenině, brambor *(1,7)
Ne:120g Vepřové výpečky, zelí, knedlík *(1,3,7)
SALÁTKuřecí s čínským zelím *(9) studenýKrabí s vejcem (surimi tyčinky) *(2,3,4,7,10) studenýColeslaw na zelenin. lůžku s kuř. řízečkem *(1,3,7,10) studenýSalát s robi nudličkami *(1,7) studený
SPECIALITA I
150 g
150g Pečený kotlet, švestková omáčka, brambor. knedlík *(1,3,7)/td>150g Vepřové ražniči, amer. brambory, tatarka (cibule, vepř. maso, slanina) *(1,7)150g Kuřecí kung-pao, hranolky (základ na kung-pao) *(1,8)150g Pečené koleno na černém pivu, brambor *(1)Chilli con carne, hranolky (hov. maso, fazole, kukuřice, papriky, protlak, chilli) *(1,9)
SALÁTCaesar salát s kuřecím masem *(3,7,10) studenýSalát s kuřecími řízečkami *(1,3,7) studený
SPECIALITA II
150 g
150g Smažené tvarůžky, brambor, tatarka *(1,3,7)
SALÁTSalát s hermelínem a pomerančem *(7) studený
SPECIALITA III
150 g
150g Hovězí řezy 'OPERA', gratin. brambory (roštěná, játra, červ. víno) *(1,3,7)
SALÁTTěstovinový salát s bazalkovým pestem a mozzarellou *(1,3,7,8) studený Salát s dýní a riccottou *(7,8) studený
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
100g Kuřecí perkelt, rýže (protlak, smetana, ml. paprika) *(1,7)100g Vepřová pečeně, kedlubnové zelí, brambor *(1)100g Námořnická hovězí pečeně, těstoviny (protlak, víno, vejce) *(1,3,12)100g Masové koule v rajčatové omáčce, rýže (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9)100g Hovězí dušené, rýže *(1)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
450g Boloňské špagety (hov. maso, rajčata, sýr) *(1,7) 120g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)120g Plněný zelný list, brambor (vepř. a hov. ml. maso) *(1,3)120g Pečená krkovička, šťouch. brambor, okurka *(1)120g Frankfurtská vepř. pečeně, těstoviny (paprika ml., salám) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
450g Boloňské špagety (hov. maso, rajčata, sýr) *(1,7) 120g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)120g Plněný zelný list, brambor (vepř. a hov. ml. maso) *(1,3)120g Pečená krkovička, šťouch. brambor, okurka *(1)120g Frankfurtská vepř. pečeně, těstoviny (paprika ml., salám) *(1,3,7)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p. BIELESZ
Datum: 13.6.2018
 
pro týden od 23.07.2018 do 29.07.2018

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Koprová s bramborem *(1,3,7))
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Květáková *(1,3,7)
Hovězí s játrovou rýží a těstovinami *(1,3,7,9)
Uzená s rýží *(9)
Hrachová s uzeninou *(1,6)
Čorba topčata (koř. zelenina, hov. maso, mléko, vejce) *(1,3,7,9)
Dršťková *(1)
Drůbeží vývar s masem a nudlemi *(1,3,7,9)
Boršč (řepa, zelí, koř. zelenina, hov. maso, bůček, protlak) *(1,7,9)
So:Čočková s uzeninou *(1,6)
Ne:Frankfurtská s párkem (brambor, párek, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Milánské fazole, chléb (kečup, protlak, klobásy) *(1,3,5,6,7)
100g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3)
100g Maďarský vepřový perkelt, rýže (protlak, smetana, ml. paprika) *(1,7)
100g Těstoviny s vepř. masem a rajčaty *(1,7,9)
100g Smažený karbanátek, zelí, brambor *(1,3,7)
460g Krupicová kaše se skořicí a máslem, čaj, ovoce *(1,7)
So:100g Vepřový vrabec, hlávk.zelí, brambor (vepř. maso na kostky) *(1,3,7)
Ne:100g Vepřové po uhlířsku, rýže (klobásy, krenex) *(1)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Hovězí na pepři, brambor *(1)
120g Segedínský vepř. guláš Speciál, knedlík (zelí, smetana, paprika ml., slanina) *(1,3,7)
120g Smažené kuřecí krokety, brambor (kuř. a vepř.ml. maso, žampióny, kapie, sýr,smetana) *(1,3,7)
150g Rybí filé na kmíně, brambor. kaše *(1,4,7)
400g Špagety se sušenými rajčaty, anglickou slaninou a parmazánem *(1,3,7)
So:120g Hovězí dušené na slanině, rýže *(1)
Ne:120g Kuřecí na paprice, knedlík (paprika ml., smetana) *(1,3,7)
SALÁTTěstovinový s vejcem *(1,3) studenýSalát se smaženým sýrem *(1,3,7,9) studenýSalát se špenátovými kuličkami a česnek. dipem *(7) studenýKuřecí s čínským zelím *(9) studenýFazolový salát s klíčky a tuňákem *(7) studený
SPECIALITA I
150 g
150g Pánev Šanghaj z drůbež. masa, rýže (hrášek, žampióny, koření šanghaj) *(1)/td>150g Krkovička v necu, šťouch. brambor, okurka *(1,3,7)150g Vepřová pečeně, rozinková omáčka, gnocci *(1,9)150g Hovězí s červeným kari, hranolky (hrášek, rajčata, červ. kari) *(4)150g Hovězí svíčková na smetaně, knedlík (koř. zelenina, smetana) *(1,7,9)
SALÁTSalát čočkový s tofu *(6) teplýSalát ledový s řepou a robi nudličkami *(1,7) studený
SPECIALITA II
150 g
150g Vepřová panenka, lišková omáčka, gratinované brambory *(1,7,10)150g Hovězí kližka na víně, brambor. kaše *(1,7,12)
SALÁTSalát celerový s brusinkami *(7,9) studený
SPECIALITA III
150 g
SALÁTSalát kuskusový s lososem *(1,4) teplýČekankový se schwarzwaldskou šunkou *(8) studený
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
100g Milánské fazole, chléb (kečup, protlak, klobásy) *(1,3,5,6,7)100g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3) 100g Maďarský vepřový perkelt, rýže (protlak, smetana, ml. paprika) *(1,7)100g Těstoviny s vepř. masem a rajčaty *(1,7,9)100g Smažený karbanátek, zelí, brambor *(1,3,7
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Vepřový plátek, baby karotka, brambor *(7)120g Provensálský drůbeží guláš, rýže (rajčata, rozmarýn, feferon. pasta, olivy) *(1)120g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7)150g Vepřová játra podle Sládka, rýže *(1)120g Drůbeží nudličky na bazalce a slanině, rýže *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120gVepřový plátek, baby karotka, brambor *(7)120g Provensálský drůbeží guláš, rýže (rajčata, rozmarýn, feferon. pasta, olivy) *(1)120g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7)150g Vepřová játra podle Sládka, rýže *(1)120g Drůbeží nudličky na bazalce a slanině, divoká rýže *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2..
Vyhotovil: p.Bielesz
Datum: 22.06.2018

  • Home
  • Jídelníčky
  • Třinec TŽ
  • Kantýny Hlavní jídelny

tk plusgolfPenzion mlyn smallnew logo samostatne

"Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti. Jejich návštěvou dáváte souhlas se sběrem dat."

 

Správce os. údajů: Třinecké gastroslužby, s.r.o., IČ: 25838148 (https://www.gastrosluzby.cz/kontakty).
 Účel zpracování os. údajů: uzavření a plnění smlouvy. V případě cookies je účelem zpracování zajištění funkčnosti webu, personalizace obsahu a analýza návštěvnosti. Příjemcem cookies je vedle správce os. údajů i společnost Google Inc. v rámci používání nástroje Google Analytics.


 Právní základ zpracování: nezbytnost uzavření a plnění smlouvy a v případě cookies oprávněný zájem na funkčnosti našich webových stránek pro naše návštěvníky a zlepšení a zefektivnění jejich budoucího fungování. Proti zpracování cookies tímto způsobem můžete vznést námitku prostřednictvím našeho kontaktního formuláře (https://www.gastrosluzby.cz/napiste-nam).

Osobní údaje

Vážíme si Vaší důvěry a prohlašujeme, že osobní údaje získané na základě vyplněné objednávky nezveřejníme či nepředáme třetím osobám, s výjimkou složek zapojených do procesu vyřízení Vaší objednávky (doprava, autor programu - pokud je licence podmíněna jménem uživatele), tyto údaje pak budou poskytnuty v minimální možné míře.