• s1.png
  • s2.png
  • s3.png

Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 19.02.2018 do 25.02.2018

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Italská s těstovinami (protlak) *(1,3,5,)
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Čorba topčata (koř. zelenina, hov. maso, mléko, vejce) *(1,3,7,9)
Čočková s uzeninou (1,6)
Hovězí s masem a těstovinami *(1,3,9)
Bramborová s masem (1,9)
Uzená s krupkami *(1)
Gulášová *(1)
Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9)
Žampiónová s masem (celer, mrkev, kari, žampióny, vepř. maso, brambory, smetana) *(1,7,9)
So:Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Ne:Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
400g Fazole po milánsku,chléb (fazole, kečup, klobásy, protlak) *(1,3,5,6,7)

100g Kuřecí ragú, rýže (hrášek, smetana, koř. zelenina) *(1,7,9)

100g Kuřecí paprikáš, těstoviny (paprika, paprika ml., smetana) *(1,3,7)

100g Uzený kotlet, brambor, okurek

100g Vepřová kýta Bakony, rýže (žampióny, smetana, paprika ml.) *(1,7)
Dukátové buchtičky s krémem, čaj *(1,3,7)

So:1ks Opékaný párek, čočka na kyselo, chléb *(1,5,6)
Ne:100g Znojemská vepř. pečeně, rýže (okurka, slanina) *(1)
VÝB. JÍDLA
120 g
120g Vepřové výpečky, pohanková kaše, okurek (vepř. maso na kostky) *(1)

120g Hovězí s červeným kari, těstoviny *(1,3)

120g Pečená krkovice, dušené zelí, brambor *(1)

1ks Pečené kuř. stehno, rýže *(1)

280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7)

So:120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7)
Ne:120g Hovězí dušené v kapustě, brambor (120g) *(1)
SPECIALITA
150 g
150g Ohnivé drůbeží maso, brambor. placičky (feferon, kečup, paprika, protlak) *(1,3,7)150g Vepřové ražniči, brambor, tatarka (cibule, vepř. maso, slanina) *(1,3,7) 1ks Hermelín na grilu, brambory, tatarská omáčka *(3,7)150g Chilli con carne, hranolky (hov. maso, fazole, kukuřice, papriky, protlak, chilli) *(1,9)Smažený krůtí řízek, brambor. salát (150g) *(1,3,7)>
SPECIALITA II
150 g
150g Brněnský smaž. řízek, brambor. kaše, okurek (hrášek, salám, vejce) *(1,3,7)
150g Zvěřinový guláš, karlovarský knedlík *(1,3,7)
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
420g Balkánské brambory, kysel. okurka (brambory, paprika, sýr balkán., sýr tvrdý) *(3,7)Halušky s tvarohem, čaj *(1,3,7)250g Plněná paprika 'Robimasem', rýže *(1)360g Jáhlové rizoto
ZELEN. TALÍŘ
SALÁTY




KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
400g Fazole po milánsku,chléb (fazole, kečup, klobásy, protlak) *(1,3,5,6,7)100g Kuřecí ragú, rýže (hrášek, smetana, koř. zelenina) *(1,7,9)100g Kuřecí paprikáš, těstoviny (paprika, paprika ml., smetana) *(1,3,7)100g Uzený kotlet, brambor, okurek 100g Vepřová kýta Bakony, rýže (žampióny, smetana, paprika ml.) *(1,7)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7)120g Špagety s vepř. masem a rajčaty *(1,7,9) 120g Smažený karbanátek, brambor, okurek *(1,3,7)120g Hamburská vepř. kýta, knedlík (salám, okurky ster., koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)120g Hovězí nudličky Stroganov, těstoviny (smetana, protlak, citróny) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7)120g Špagety s vepř. masem a rajčaty *(1,7,9) 120g Smažený karbanátek, brambor, okurek *(1,3,7)120g Hamburská vepř. kýta, knedlík (salám, okurky ster., koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)120g Hovězí nudličky Stroganov, těstoviny (smetana, protlak, citróny) *(1,3,7)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 30.01.2018
 
pro týden od 26.02.2018 do 04.03.2018

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Rajčatová s rýží *(1)
Hrstková s uzeným masem (fazole, hrách, kroupy, rýže, brambory, uz. maso, koř. zelenina) *(1,9)
Česneková s bramborem *(1,3,9)
Čočková s klobásou (1,6)
Morgensuppe (slepičí pol s protlakem) *(1,3,9)
Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Špenátová *(1,3,7)
Dršťková (1)
Kozí brada (hlávk. zelí, salám, smetana) *(1,3,7)
Gulášová *(1)
So:Hrachová s klobásou *(1,6)
Ne:Bramborová s masem *(1,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Myslivecký hrnec, chléb (klobásy, hov. maso, hlávk. a kysel. zelí, žampióny) *(1,7)

100g Kuřecí na smetaně, knedlík (koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)

100g Pražská vepř. pečeně, rýže (salám, hrášek, vejce) *(1,3)

230g Domácí prejt, zelí, brambor *(1)
Nudlový salát s brokolicí a feta sýrem *(1,3,9) teplý

100g Klops v rajčatové omáčce, rýže (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,7,9)
420g Chlupaté knedlíky s tvarohem, čaj, ovoce *(1,3,7)

So:100g Segedínský vepř. guláš, knedlík (zelí, smetana, paprika ml.) *(1,3,7)
Ne:100g Přírodní vepř. řízek, brambor, tatarka *(1)
VÝB. JÍDLA
120 g
120g Vepřová pečeně, špenát, brambor. knedlík *(1,3,7)

120g Soljanka z hov. masa, těstoviny (protlak, paprika ml., okurky ster., víno) *(1,3,12)

120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7)

400g Špagety se sušenými rajčaty, anglickou slaninou a parmazánem *(1,3,7)

120g Vepřové po uhlířsku, knedlík (klobásy, krenex) *(1,3,7)

So:120g Hovězí dušené na pepři, rýže *(1)
Ne:120g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1,7)
SPECIALITA
150 g
150g Šašlik z kuř. masa, americké brambory (žampióny, lečo) *(1,7)1/4 Kuře na černém pivu, rýže (pivo, med, kečup, chilli) *(1)Keftedes, grenaille, česnek. dip (150g) (ml. vepř. a hov. maso, peč. brambory ve slupce) *(1,3,7)150g Svíčková na smetaně, knedlík (koř. zelenina, hov. maso, smetana) *(1,3,7,9)140g Smažený sýr, brambor, tatarka *(1,3,7)>
SPECIALITA II
150 g
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
250g Smažený květák, brambor, tatarka *(1,3,7) 420g Špagety se suš. rajčaty, olivami a kapary *(1,3,7)120g Smažené tofu, těstovin. salát *(1,3,7)120g Guláš z hlívy ústřičné, těstoviny *(1,3)
ZELEN. TALÍŘ
SALÁTY




KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
100g Myslivecký hrnec, chléb (klobásy, hov. maso, hlávk. a kysel. zelí, žampióny) *(1,7)100g Kuřecí na smetaně, knedlík (koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)100g Pražská vepř. pečeně, rýže (salám, hrášek, vejce) *(1,3)230g Domácí prejt, zelí, brambor *(1)100g Klops v rajčatové omáčce, rýže (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,7,9)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Mexický hovězí guláš, těstoviny (hrášek, protlak, sýr) *(1,3,7)120g Vepřové krokety, brambor, kys. okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7)120g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1)120g Krůtí maso, hořčicosmetanová omáčka, těstoviny *(1,3,7,10)120g Hovězí dušené na hříbkách, brambor *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Mexický hovězí guláš, těstoviny (hrášek, protlak, sýr) *(1,3,7)120g Vepřové krokety, brambor, kys. okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7)120g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1)120g Krůtí maso, hořčicosmetanová omáčka, těstoviny *(1,3,7,10)120g Hovězí dušené na hříbkách, brambor *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 05.02.2018