• s3.png

Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 22.04.2019 do 28.04.2019

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l

Hovězí s rýží a hráškem *(9)
Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,6,9)
Koprová s bramborem *(1,3,7)
Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
Ostrá marocká polévka (bílé fazole, cizrna, koriandr) *(9)
Dršťková *(1)
Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9)
Čočková s klobásou *(1,6)
So:Hrachová s uzeninou *(1,6)
Ne:Gulášová *(1)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g

100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)
100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1)
100g Kuřecí na pórku, rýže *(1)
Těstovinový salát s brokolicí a feta sýrem *(1,3,7,9) teplý
100g Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9)
Žemlovka s jablkami, čaj *(1,3,7)
So:100g Vepřová kýta, žampión. omáčka, knedlík *(1,3,7)
Ne:100g Pikantní kuřecí směs, těstoviny (paprika, rajčata, feferonky, žampióny, protlak, pór) *(1,3)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g

120g Hamburská vepř. kýta, knedlík (salám, okurky ster., koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)
120g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3)
280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7)
Žampiónové smaženky, brambor *(1,3,7)
120g Lašská vepřová pečeně, rýže (kopr, smetana, protlak) *(1,7)
So:120g Hovězí dušené se šunkou, rýže *(1)
Ne:120g Putimská vepř. plec, brambor (okurka ster., salám)
SALÁTKrabí s vejcem (surimi tyčinky) *(2,3,4,7,10) studenýColeslaw na zelenin. lůžku s kuř. řízečkem *(1,3,7,10) studenýSalát s robi nudličkami *(1,7) studený
SPECIALITA I
150 g
/td>150g Tortila s kuř. masem, bylink. dip (zelí čínské, paprika, kukuřice, pór) *(1,3,7)150g Špikovaný kotlet, rozinková omáčka, hranolky *(1,9)1ks Plněné kuř. stehno, brambor, okurka (uz. a vepř. maso) *(1,3,7)150g Smažený vepř.řízek, brambor *(1,3,7)
SALÁTSalát čočkový s tofu *(6) teplý
SPECIALITA II
150 g
SALÁTCaesar salát s kuřecím masem *(3,7,10) studenýSalát s hermelínem *(7) studený
SPECIALITA III
150 g
150g Hanácká roštěná, brambor (klobásy, krenex, slanina) *(1)
SALÁTSalát s dýní a riccottou *(7,8) studený
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
120g Benátské sój. maso, těstoviny (celer, hrášek, mrkev, protlak, žampióny) *(1,3,9)120g Marinované tofu, pečená červená řepa, brambor *(6,9)120g Pastitsio s robi masem (makaróny, sýr, rajč. protlak) *(1,3,7)
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1)100g Kuřecí na pórku, rýže *(1)100g Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Špagety s kuř. masem, rajčaty a sýrem (rajčata, protlak, sýr, feferón. pasta) *(1,7,9) 120g Vepřenky s cibulí a hořčicí, brambor *(1,3,7,10)120g Vepřový závitek 'Nachimov', šťouch. brambory - novinka (vepř. játra, žampióny, vejce) *(1,3)1ks Kuřecí stehno 'ala bažant', rýže (slanina, divoké koření) *(1,7)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Špagety s kuř. masem, rajčaty a sýrem (rajčata, protlak, sýr, feferón. pasta) *(1,7,9) 120g Vepřenky s cibulí a hořčicí, brambor *(1,3,7,10)120g Vepřový závitek 'Nachimov', šťouch. brambory - novinka (vepř. játra, žampióny, vejce) *(1,3)1ks Kuřecí stehno 'ala bažant', rýže (slanina, divoké koření) *(1,7)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 02.04.2019
 
pro týden od 29.04.2019 do 05.05.2019

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Zeleninová *(7,9)
Polévka z hlívy ústřičné ala dršťková *(1)
Hovězí s kapáním *(1,3,7,9)
Gulášová *(1)

Fazolová s klobásou *(1,6,9)
Slepičí Imperiál (rýže, smetana, žampióny, vejce) *(1,3,7)
Kapustová s klobásou *(1)
Plíčková (kořen. zel.,mléko, divoké koření) *(1,7,9)
Čočková s uzeninou *(1,6)
So:Frankfurtská s párkem (brambor, párek, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Ne:Ovarová
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Uzená rolka, křenová omáčka, knedlík *(1,3,7)
Těstovinový s vejcem *(1,3) studený
100g Krůtí maso na jalovci, šťouch. brambor *(1)
100g Námořnická vepřová pečeně, těstoviny (protlak, víno, vejce) *(1,3,12)
100g Polský bigos, chléb (zelí hl. a kysel, žampióny, klobásy, vepř. maso, protlak) *(1,7)
100g Holandský řízek, brambor, okurka (vepř. maso, sýr) *(1,3,7)
320g Bramborové šišky s mákem, čaj *(1,3,7)
So:100g Kuřecí na smetaně, knedlík (koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)
Ne:100g Teplá šunka, baby karotka, brambor *(1)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Vepřová pečeně, červené zelí, brambor *(1)
420g Gnocchi se suš. rajčaty, kapary, bylinkami a parmazánem *(1,7)
480g Špagety s vepř. masem, rajčaty a sýrem (rajčata, protlak, sýr, feferón. pasta) *(1,7,9)
120g Smažený krůtí řízek, brambor, okurka *(1,3,7)
120g Hovězí vařené, koprová omáčka, brambor *(1,7)
250g Zeleninová čína, rýže (čínské zelí, papriky, pór, rajčata, žampióny) *(1)
120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7)
So:120g Vepřová pečeně na suš. hříbkách, brambor *(1,3,7)
Ne:120g Uzené maso, křen. omáčka, knedlík *(1,3,7)
SALÁTSalát se smaženým sýrem *(1,3,7,9) studenýTěstovinový s tuňákem *(1,3,4,7) studenýFazolový salát s klíčky a tuňákem *(7) studený
SPECIALITA I
150 g
150g Horalská kuř. směs, rýže (žampióny, smetana, kari, rajčata) *(1,7)/td>1ks Kuřecí stehno po staročesku, zelenin. bulgur (mandle, smetana, zázvor) *(1,7,8)150g Pečený kotlet s asijskou zeleninou, tarhoňa *(1,3) 150g Maso dvou barev, rýže (vepř. maso a játra, lečo,protlak, feferón) *(1)
SALÁTSalát ledový s řepou a robi nudličkami *(1,7) studený
SPECIALITA II
150 g
SALÁTSalát celerový s brusinkami *(7,9) studenýSalát cizrnový s kys. zelím a klobásou *(1,3) teplý
SPECIALITA III
150 g
150g Vepřová panenka na zelených fazolkách, brambor *(1)
SALÁTSalát kuskusový s lososem *(1,4) teplý
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
Špaldové kroupy se zeleninou a parmazánem *(1,7)380g Gratinované brambory se sýrem a špenátem *(7)430g Hanácké halušky (bryndza, tvarůžky, smetana) *(1,3,7)
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
100g Uzená rolka, křenová omáčka, knedlík *(1,3,7)100g Krůtí maso na jalovci, šťouch. brambor *(1)100g Polský bigos, chléb (zelí hl. a kysel, žampióny, klobásy, vepř. maso, protlak) *(1,7)100g Holandský řízek, brambor, okurka (vepř.maso, sýr) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Španělský krůtí hrnec, barev. těstoviny (šunka, paprika, rajčata, olivy, žampióny, protlak) *(1,3)120g Uzené maso, střapáčky se zelím *(1,3)120g Zbojnická vepř. pečeně, rýže (lečo, protlak, feferon. pasta) *(1)120g Vepřové výpečky, pohanková kaše *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Španělský krůtí hrnec, barev. těstoviny (šunka, paprika, rajčata, olivy, žampióny, protlak) *(1,3)120g Uzené maso, střapáčky se zelím *(1,3)120g Zbojnická vepř. pečeně, rýže (lečo, protlak, feferon. pasta) *(1)120g Vepřové výpečky, pohanková kaše *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 09.04.2019

  • Home
  • Jídelníčky
  • Třinec TŽ
  • Kantýny Hlavní jídelny

tk plusgolfPenzion mlyn smallnew logo samostatne

"Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti. Jejich návštěvou dáváte souhlas se sběrem dat."

 

Správce os. údajů: Třinecké gastroslužby, s.r.o., IČ: 25838148 (https://www.gastrosluzby.cz/kontakty).
 Účel zpracování os. údajů: uzavření a plnění smlouvy. V případě cookies je účelem zpracování zajištění funkčnosti webu, personalizace obsahu a analýza návštěvnosti. Příjemcem cookies je vedle správce os. údajů i společnost Google Inc. v rámci používání nástroje Google Analytics.


 Právní základ zpracování: nezbytnost uzavření a plnění smlouvy a v případě cookies oprávněný zájem na funkčnosti našich webových stránek pro naše návštěvníky a zlepšení a zefektivnění jejich budoucího fungování. Proti zpracování cookies tímto způsobem můžete vznést námitku prostřednictvím našeho kontaktního formuláře (https://www.gastrosluzby.cz/napiste-nam).

Osobní údaje

Vážíme si Vaší důvěry a prohlašujeme, že osobní údaje získané na základě vyplněné objednávky nezveřejníme či nepředáme třetím osobám, s výjimkou složek zapojených do procesu vyřízení Vaší objednávky (doprava, autor programu - pokud je licence podmíněna jménem uživatele), tyto údaje pak budou poskytnuty v minimální možné míře.