• s1.png
  • s2.png
  • s3.png

Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny

pro týden od 10.12.2018 do 16.12.2018

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Špenátová *(1,3,7)
Hrstková s uzeným masem (fazole, hrách, kroupy, rýže, brambory, uz. maso, koř. zelenina) *(1,9)
Pohanková s houbami
Zelná s uzeninou *(1,6,7,9)
Ostrá marocká polévka (bílé fazole, cizrna, koriandr)
Ovarová
Kulajda *(1,3,7)
Dršťková *(1)
Slepičí s těstovinami *(1,3,9)
Hrachová s uzeninou *(1,6)
So: Boršč (řepa, zelí, koř. zelen., hov. maso, bůček, protlak) *(1,7,9)
Ne: Fazolová s uzeninou *(1,6,7,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
1ks Opékaná klobása, čočka na kyselo, chléb *(1,5,6)
100g Vepřové dušené, fazolky na kyselo, brambor *(1,7)
100g Smažený karbanátek, brambor, kys. okurka * (mleté vepř. maso) *(1,3,7)
230g Domácí prejt, zelí, brambor *(1)
100g Vepřová kýta, houbová omáčka, knedlík *(1,3,7)
Ovocné knedlíky s máslem a skořicí, ovoce *(1,3,7)
So:100g Maďarský vepř. perkelt, těstoviny (protlak, smetana, ml. paprika) *(1,3,7)
Ne:100g Kuřecí maso na olivách a rajčatech, brambor *(1)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Segedínský vepř. guláš se smetanou, knedlík (zelí, smetana, paprika ml.) *(1,3,7)
430g Šunkofleky, kys. okurka *(1,3,7)
120g Hovězí vařené, polská omáčka, brambor. knedlíky *(1,3,7,9)
120g Krůtí maso na rozmarýnu, rýže *(1)
120g Kuřecí nudličky na kari, rýže *(1)
Gnocchi se suš. rajčaty, kapary, bylinkami a parmazánem *(1,7)
120g Námořnický hovězí guláš, těstoviny (protlak, víno, vejce) *(1,3,12)
So:120g Teplá šunka, baby karotka, brambor *(7)
Ne:120g Vepřový plátek na žampiónech, rýže *(1)
SALÁTTěstovinový s vejcem *(1,3) studenýSalát se smaženým sýrem *(1,3,7,9) studenýSalát se špenátovými kuličkami a česnek. dipem *(7) studenýKuřecí s čínským zelím *(9) studenýFazolový salát s klíčky a tuňákem *(7) studený
SPECIALITA I
150 g
150g Kuřecí steak s rozinkami a mandlemi, rýže *(1)/td>150g Pikantní vepř. směs, bramborové placičky (paprika, rajčata, feferonky, žampióny, protlak, pór) *(1,3)150g Vepřové maso se sušenými rajčaty, tarhoňa *(1,7)150g Krkovička v necu, šťouch. brambor, okurka (vepř. a hov. maso) *(1,3,7) 1ks Hermelín na grilu, brambor, tatarská omáčka *(3,7)
SALÁTSalát čočkový s tofu *(6) teplýSalát ledový s řepou a robi nudličkami *(1,7) studený
SPECIALITA II
150 g
150g Kuřecí supreme, pepřová omáčka, zelenin. bulgur *(1,7
SALÁTSalát celerový s brusinkami *(7,9) studený
SPECIALITA III
150 g
150g Dunajská roštěná, amer. brambory (klobásy, protlak, smetana) *(1,7)
SALÁTSalát kuskusový s lososem *(1,4) teplýČekankový se schwarzwaldskou šunkou *(8)studený
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
250g Smažený květák, brambor, tatarka *(1,3,7)400g Bramborové šišky s pečenými žampióny a omáčkou 'Maratonec' *(1,3,7)250g Plněná paprika se sójovým masem, rýže *(1)360g Zeleninové rizoto *(9)
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
1ks Opékaná klobása, čočka na kyselo, chléb *(1,5,6) 100g Vepřové dušené, fazolky na kyselo, brambor *(1,7)100g Smažený karbanátek, brambor, kys. okurka * (mleté vepř. maso) *(1,3,7)230g Domácí prejt, zelí, brambor *(1)100g Vepřová kýta, houbová omáčka, knedlík *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Vepřové kostky v kapustě, brambor *(1)120g Srbské vepřové maso, rýže (lečo, protlak) *(1)450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, sýr) *(1,3,7)120g Hovězí vařené, pažitková omáčka, knedlík *(1,3,7)120g Přírodní kuřecí plátek zapečený se šunkou a sýrem, brambor *(1,7)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Vepřové kostky v kapustě, brambor *(1)120g Srbské vepřové maso, rýže (lečo, protlak) *(1)450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, sýr) *(1,3,7)120g Hovězí vařené, pažitková omáčka, knedlík *(1,3,7)120g Přírodní kuřecí plátek zapečený se šunkou a sýrem, brambor *(1,7)
Poznámky k jídelnímu lístku:  * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p. Bielesz
Datum: 21.11.2018

  • Home
  • Jídelníčky
  • Třinec TŽ
  • Kantýny Hlavní jídelny

tk plusgolfPenzion mlyn smallnew logo samostatne

"Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti. Jejich návštěvou dáváte souhlas se sběrem dat."

 

Správce os. údajů: Třinecké gastroslužby, s.r.o., IČ: 25838148 (https://www.gastrosluzby.cz/kontakty).
 Účel zpracování os. údajů: uzavření a plnění smlouvy. V případě cookies je účelem zpracování zajištění funkčnosti webu, personalizace obsahu a analýza návštěvnosti. Příjemcem cookies je vedle správce os. údajů i společnost Google Inc. v rámci používání nástroje Google Analytics.


 Právní základ zpracování: nezbytnost uzavření a plnění smlouvy a v případě cookies oprávněný zájem na funkčnosti našich webových stránek pro naše návštěvníky a zlepšení a zefektivnění jejich budoucího fungování. Proti zpracování cookies tímto způsobem můžete vznést námitku prostřednictvím našeho kontaktního formuláře (https://www.gastrosluzby.cz/napiste-nam).

Osobní údaje

Vážíme si Vaší důvěry a prohlašujeme, že osobní údaje získané na základě vyplněné objednávky nezveřejníme či nepředáme třetím osobám, s výjimkou složek zapojených do procesu vyřízení Vaší objednávky (doprava, autor programu - pokud je licence podmíněna jménem uživatele), tyto údaje pak budou poskytnuty v minimální možné míře.