• s1.png
  • s2.png
  • s3.png

Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 16.04.2018 do 22.04.2018

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Česneková s bramborem *(1,3,9)
Hrachová s klobásou *(1,6)
Polévka z červ. řepy s jogurtem *(1,7)
Ovarová
Třeboňská rybí polévka (koř. zelenina, protlak, smetana, kari) *(1,3,4,7,9)
Gulášová *(1)
Havířská fazolačka (fazole, smetana, vejce) *(1,3,7)
Dršťková *(1)
Hovězí s těstovinami *(1,3,7,9)
Zelná s uzeninou *(1,6,7,9)
So:Bramborová s masem *(1,9)
Ne:Frankfurtská s párkem (brambor, párek, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7)
100g Klops s rajčatovou omáčkou, rýže (ml. vepř. a hov. maso) *(1,3,7)
1ks Opékaná klobása, čočka na kyselo, chléb *(1,5,6)
100g Soukenický řízek, brambor, okurka (vepř. ml. maso, sýr) *(1,3,7)
100g Mexický hovězí guláš, rýže (hrášek, protlak, sýr) *(1,3,7)
320g Tvarohovobramborové šišky s jahodami, čaj, ovoce *(1,3)
So:100g Bratislavská vepř. plec, knedlík (celer, mrkev, hrášek, okurky ster., smetana, protlak) *(1,3,7,9)
Ne:100g Cikánské vepř. nudličky, rýže (lečo, okurka ster., protlak, paprika ml.) *(1)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Hovězí nudličky Stroganov, rýže (smetana, protlak, citróny) *(1,7)
360g Zapékané těstoviny s uzeninou, kysel. okurka *(1,3,7)
1ks Pečené kuřecí stehno, brambor. kaše *(1,7)
120g Králičí maso na zelenině, brambor *(1,9)
120g Vepřové v rosolu, zelí, knedlík *(1,3,7)
430g Brynzové halušky s uzeným bůčkem *(1,3,5,7)
450g Špagety s kuř. masem a rajčaty *(1,7,9)
So:120g Přírodní vepř. plátek, brambor, tatarka *(1,3,7)
Ne:120g Pečený krček, šťouch. brambor, kysel. okurka *(1)
SALÁTNudlový s kuřecím masem *(1,3,7) studenýSalát se smaženým květákem *(1,3,7,9) studenýCizrnový se šunkou a vejcem *(3,7) studenýPohankový salát s kuřecím masem teplýNudlový s tuňákem *(1,3,4,7) studený
SPECIALITA I
150 g
150g Vepřové ražniči, brambor, tatarka (cibule, vepř. maso, slanina) *(1,7)/td>150g Chilli con carne, hranolky (hov. maso, fazole, kukuřice, papriky, protlak, chilli) *(1,9)200g Smažené rybí filé, brambor. salát *(1,3,4,7)150g Pečené krůtí prso, ratatoulle, brambory *(1)150g Svíčková na smetaně, knedlík (koř. zelenina, hov. maso, smetana) *(1,3,7,9)
SALÁTSalát se sušenými rajčaty *(7) studený
SPECIALITA II
150 g
150g Jehněčí na česneku, špenát, brambor. šišky *(1,3)
SALÁTSalát s cizrnou a mozzarellou *(7,10) teplýSalát glazovaná mrkev s vepř. panenkou *(7) teplýSalát celerový s brusinkami a čedarem *(7,9) studený
SPECIALITA III
150 g
170g Filé ze pstruha, smetanovokoprový dip, amer. brambor *(1,4,7)
SALÁTČekankový s schwarzwaldskou šunkou *(8) studený
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
420g Špagety se suš. rajčaty, olivami *(1,3,7) 120g Smažené tofu, brambor. kaše *(1,3,7)250g Zapečené fazol. lusky s tvarůžky, brambor. kaše, obloha *(3,7)120g Marinovaný tempeh, grilovaná zelenina, bulgur *(1,6)
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7)100g Klops s rajčatovou omáčkou, rýže (ml. vepř. a hov. maso) *(1,3,7)1ks Opékaná klobása, čočka na kyselo, chléb *(1,5,6)100g Soukenický řízek, brambor, okurka (vepř. ml. maso, sýr) *(1,3,7)100g Mexický hovězí guláš, rýže (hrášek, protlak, sýr) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Drůbeží paprikáš, těstoviny (paprika, paprika ml., smetana) *(1,3,7)160g Krůtí játra na čínský způsob, tarhoňa *(1,3,8)120g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7)120g Štěpánská vepřová pečeně, rýže (vejce) *(1,3)120g Smažený sýr, brambor, tatarka *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Drůbeží paprikáš, těstoviny (paprika, paprika ml., smetana) *(1,3,7)160g Krůtí játra na čínský způsob, tarhoňa *(1,3,8)120g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7)120g Štěpánská vepřová pečeně, rýže (vejce) *(1,3)120g Smažený sýr, brambor, tatarka *(1,3,7)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 27.03.2018
 
pro týden od 23.04.2018 do 29.04.2018

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Zasmažačka (koř. zelenina, vejce, krupice) *(1,3,9)
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Hovězí s rýží a hráškem *(9)
Polévka z hlívy ústřičné ala dršťková *(1)
Koprová s bramborem *(1,3,7)
Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
Ostrá marocká polévka (bílé fazole, cizrna, koriandr) *(9)
Dršťková *(1)
Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9)
Čočková s klobásou *(1,6)
So:Hrachová s uzeninou *(1,6)
Ne:Gulášová *(1)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)
450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, lečo, sýr) *(1,3,7)
100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1)
Nudlový s vejcem *(1,3) studený
100g Zabijačkový guláš, knedlík (vepř. maso, játra, ledvinky) *(1,3,7)
100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7)
Žemlovka s jablkami, čaj *(1,3,7)
So:100g Vepřová kýta, žampión. omáčka, knedlík *(1,3,7)
Ne:100g Drůbeží na kečupu, rýže *(1)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Lašská vepřová pečeně, rýže (kopr, smetana, protlak) *(1,7)
350g Špagety po uhlířsku (žampióny, pór, kečup, vejce, sýr) *(1,3,7)
280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7)
120g Pečená krkovička, brambor, okurek *(1)
120g Vepřenky s cibulí, brambor, tatarka *(1,3,7,10)
Žampiónové smaženky, brambor *(1,3,7)
150g Smažený vepř.řízek, brambor. salát *(1,3,7)
So:120g Hovězí dušené se šunkou, rýže *(1)
Ne:120g Putimská vepř. plec, brambor (okurka ster., salám)
SALÁTKuřecí s čínským zelím *(9) studenýFazolový salát s balkánským sýrem (kečup, sojová om., česnek, petrž. nať) *(6,7) teplýKuskus s kuř. masem *(1,9) teplýFazolový s klíčky a tuňákem *(4,7,10) studený
SPECIALITA I
150 g
150g Krůtí maso na černém pivu, brambor. knedlík *(1,3)/td>150g Kuřecí závitek z vykošť. stehna s uzen. masem a špenátem, brambor. kaše *(1,3,7)150g Jelení maso na smetaně, knedlík *(1,3,7,9)1ks Hermelín na grilu, brambor, tatarská omáčka *(3,7)1ks Plněné kuř. stehno, brambor. kaše, okurka (uz. a vepř. maso) *(1,3,7)
SALÁTSalát s cizrnou a sušenými rajčatami *(10) teplýSalát cizrnový s kys. zelím a klobásou *(1,3) teplý
SPECIALITA II
150 g
150g Špikovaný kotlet, soté z hlívy ústřičné, amer. brambory (smetana, hlíva) *(1,7)
SALÁTSalát s hermelínem a pomerančem *(7) studenýSalát cezar s krevetami *(2,7,10) studený
SPECIALITA III
150 g
150g Hovězí řezy 'OPERA', gratinované brambory (roštěná, játra, červ. víno) *(1,7,12)
SALÁTSalát Waldorf s čedarem *(7,8,9) studený
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
120g Benátské sój. maso, těstoviny (celer, hrášek, mrkev, protlak, žampióny) *(1,3)380g Lazaně se sójovým masem *(1,3,6,7)120g Tofu, pečená červená řepa, bramborCizrnový guláš, pohankové knedlíky *(1,3,7)
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, lečo, sýr) *(1,3,7) 100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1)100g Zabijačkový guláš, knedlík (vepř. maso, játra, ledvinky) *(1,3,7)100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3) 120g Vepřové krokety, brambor, okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7)120g Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9)120g Hovězí na pepři, rýže *(1)120g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3) 120g Vepřové krokety, brambor, okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7)120g Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9)120g Hovězí na pepři, rýže *(1)120g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p.BIELESZ
Datum: 04.04.2018