• s3.png

Jídelníček | Kantýny hlavní jídelny

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 12.08.2019 do 18.08.2019

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Pohanková s houbami
Fazolová s uzeninou *(1,6,7,9)
Špenátová *(1,3,7)
Gulášová *(1)
Krupicová s vejci *(1,3,7)
Žampiónová s masem (celer, mrkev, kari, žampióny, vepř. maso, brambory, smetana) *(1,7)
Minestrone (sýr, koř. zelenina, rajčata, pór, bílé fazole) *(1,6,7,9)
Dršťková *(1)
Slepičí s těstovinami *(1,3,9)
Ovarová
So:Bramborová s masem *(1,9)
Ne:Zelná s klobásou *(1,6,7,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb *(1,3,7,13)
Těstovinový s vejcem *(1,3) studený
100g Pražská vepř. pečeně, rýže (salám, hrášek, vejce) *(1,3)
100g Kuřecí nudličky, hořčico-smetanová omáčka, brambor *(1,7,10)
100g Mexické špagety s vepř. masem (kukuřice, rajčata, fazole) *(1,3,9)
100g Vepřové na paprice, knedlík *(1,3,7)
Těstoviny s mákem, čaj, ovoce *(1,3)
So:100g Uzený kotlet, čočka na kyselo, chléb *(1,6)
Ne:100g Loupežnická vepřová pečeně, knedlík (feferon. pasta, kari, česnek) *(1)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Maďarský vepřový plátek, brambor (paprika, ml. paprika, feferon. pasta) *(1)
120g Domácí sekaná, šťouch. brambor, okurka (ml. vepř. maso) *(1,3,7)
Hovězí vařené, rajčatová omáčka, rýže *(1,7,9)
120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7)
280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7)
So:120g Třinecká vepřová pečeně, rýže (koř. zelenina, žampióny, protlak) *(1,9)
Ne:120g Hovězí maso na hrášku, rýže *(1)
SALÁTSalát se smaženým sýrem *(1,3,7,9) studenýSalát se špenátovými kuličkami a česnek. dipem *(7) studenýTěstovinový s tuňákem *(1,3,4,7) studenýFazolový salát s klíčky a tuňákem *(7) studený
SPECIALITA I
150 g
150g Pečené krůtí prso, nivová omáčka, gnocci *(1,3,7)/td>150 Pikantní kuřecí směs, rosti placičky (paprika, rajčata, feferonky, žampióny, protlak, pór) *(1,3) 150g Selská mísa, brambor. knedlík (uz. a vepř. maso, červ. a bílé hl. zelí) *(1,3,7)150g Lipnický špaček, bylink. omáčka, brambor (ml. vepř. maso, párky, okurky ster.) *(1,3,7)1ks Smažené kuř. stehno, brambor. kaše *(1,3,7)
SALÁTSalát ledový s řepou a robi nudličkami *(1,7) studený
SPECIALITA II
150 g
150g Vepřový plátek s tvarůžky a anglickou slaninou, brambor (vepř. maso, angl. slanina, cibule, tvarůžky) *(1,7)
SALÁTSalát celerový s brusinkami *(7,9) studenýSalát cizrnový s kys. zelím a klobásou *(1,3) teplý
SPECIALITA III
150 g
2ks Grilovaný oštiepok, amer. brambory, brusinkový dip *(7,12)
SALÁTSalát kuskusový s lososem *(1,4) teplýČekankový se schwarzwaldskou šunkou *(8)studený
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
20g Tofu na zelenině, kuskus *(1,9)120g Zeleninový karbenátek s nivou, bramborová kaše *(1,3,7,9)120g Guláš z hlívy ústřičné, karlovarský knedlík *(1,3,7)420g Špagety po uhlířsku *(1,3)
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb *(1,3,7,13)100g Pražská vepř. pečeně, rýže (salám, hrášek, vejce) *(1,3)100g Kuřecí nudličky, hořčico-smetanová omáčka, brambor *(1,7,10)100g Mexické špagety s vepř. masem (kukuřice, rajčata, fazole) *(1,3,9)100g Vepřové na paprice, knedlík *(1,3,7)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Vepřová pečeně, zadělávané fazolky, brambor *(1,7)120g Marinovaný krůtí plátek v jogurtu a bylinkách, zelenin. tarhoňa *(1,3,7)120g Šunka v těstíčku, brambor *(1,3,7)120g Vepřová pečeně, špenát, brambor *(1,7)120g Hovězí dušené na slanině, rýže *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Vepřová pečeně, zadělávané fazolky, brambor *(1,7)120g Marinovaný krůtí plátek v jogurtu a bylinkách, zelenin. tarhoňa *(1,3,7)120g Šunka v těstíčku, brambor *(1,3,7)120g Vepřová pečeně, špenát, brambor *(1,7)120g Hovězí dušené na slanině, rýže *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p. Bielesz
Datum: 16.07.2019
 
pro týden od 19.08.2019 do 25.08.2019

Platí pro: 2 - Budova tisíc osob, 5 - Slévárna oceli, 6 - Energetika, 7 - Válcovna předvalků, 10 - Hradčany, 13 - KKO, 14 - Seliko, 20 - Koksovna, 23 - Automatizace výroby, 26 - Ředitelství, 27 - Mlýnice strusky
DRUH JÍDLA
gramáž
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Hovězí s kapáním *(1,3,7,9)
Gulášová *(1)
Toruňská polévka (kys.smetana, kapusta, brambory, nakládaná okurka, koř. zelenina) *(1, 9)
Plíčková (kořen. zel.,mléko, divoké koření) *(1,7,9)
Prachaňská polévka ( vývar, žampióny, cibule)*(1)
Zelná s klobásou *(1,6,7,9)
Italská s těstovinami (protlak) *(1,3,5,)
Dršťková *(1)
Hovězí s masem a těstovinami *(1,3,9)
Fazolová s uzeninou *(1,6,7,9)
So:Čočková s uzeninou *(1,6)
Ne:Bramborová s masem *(1,9)
KLASICKÁ JÍDLA
100 g
400g Fazole po milánsku,chléb (fazole, kečup, klobásy, protlak) *(1,3,5,6,7
100g Vepřový guláš, knedlík *(1,3,7)
360 Srbské vepř. rizoto, okurka (protlak, lečo, rýže, sýr) *(1,7)
100g Plněný paprikový lusk, rajčat. omáčka,rýže (hov. maso, vepř. bůček, rýže) *(1,3,7)
100g Kuřecí šašlik, rýže (lečo, žampióny) *(1,7)
Alpský knedlík s vanilkovým krémem a makovým posypem *(1,3,7)
So:100g Vepřové po srbsku, rýže (lečo, paprika ml., smetana) *(1)
Ne:100g Vepřová pečeně, žampión. omáčka, knedlík *(1,3,7)
VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Kuřecí paprikáš,rýže (paprika, paprika ml., smetana) *(1,3,7)
120g Hovězí na zázvoru, rýže ( celer, zázvor, slanina)* (1,9)
120g Vepřové maso, baby karotka na masle, brambor *(1,3,7)
Pečené kuř. stehno, bram. kaše *(1,7)
Vepřový vrabec, zelí, knedlík *(1,3,7)
So:120g Poděbradský vrabec, brambor (hov. a vepř. ml. maso, lečo, paprika ml.) *(1,3)
Ne:120g Krůtí řízek s játry, rýže *(1)
SALÁTTěstovinový s kuřecím masem *(1,3,7) studenýSalát s pečenými kuřecími špalíčky *(9) studenýCizrnový se šunkou a vejcem *(3,7) studenýPohankový salát s kuřecím masem teplýSalát se smaženým květákem *(1,3,7,9) studený
SPECIALITA I
150 g
150g Vepřový plátek se sýrem a anglickou slaninou, brambor *(1,7,10)/td>150g Pečené krůtí prso, belgické brambory, česnekový dip *(1)150g Pikantní drůbeží směs, rosti placičky (paprika, rajčata, feferonky, žampióny, protlak, pór) *(1,3)150g Tortilla s vepřovým masem a česnek. dipem (zelí čínské, paprika, kukuřice, pór) *(1,7)150g Smažený krůtí řízek, brambor. salát (1,3,7,9)
SALÁT
SPECIALITA II
150 g
SALÁTSalát se sušenými rajčaty *(7) studenýSalát glazovaná mrkev s vepř. panenkou *(7) teplýSalát celerový s brusinkami a čedarem *(7,9) studený
SPECIALITA III
150 g
160g Losos na fazolkách a anglické slanině, brambor *(1,3,7)150g Jelení na smetaně, karlovarský knedlík *(1,3,7)
SALÁTSalát s cizrnou a mozzarellou *(7,10) teplýČekankový s schwarzwaldskou šunkou *(8) studený
VEGETARIÁNSKÉ JÍDLO
100g
Bez masa
220g Lázeňská zelenin. směs, brambor. kaše (šunka, bretaňská zelenina) *(1,3,7) Lazaně se zeleninovou směs,obloha *(1,3,6,7)250g Smažený květák, brambor, tatarka *(1,3,7) Zapečené špenátové gnoči (1,3,7)
KLASICKÉ JÍDLO
2. SMĚNA
100 g
400g Fazole po milánsku,chléb (fazole, kečup, klobásy, protlak) *(1,3,5,6,7100g Vepřový guláš, knedlík *(1,3,7)360 Srbské vepř. rizoto, okurka (protlak, lečo, rýže, sýr) *(1,7) Plněný paprikový lusk, rajčat. omáčka,rýže (hov. maso, vepř. bůček, rýže) *(1,3,7)100g Kuřecí šašlik, rýže (lečo, žampióny) *(1,7)
VÝB. JÍDLO
2. SMĚNA
120 g
120g Vepřové v kapustě, brambor *(1)120g Králičí maso na zelenině, brambor *(1,9)120g Smažené kuřecí krokety, brambor maštěný máslem *(1,3,7)120g Hovězí dušené na sušených hříbkách, rýže *(1)120g Pečený krček, šťouch. brambor, kysel. okurka *(1)
VÝB. JÍDLO
3. SMĚNA
120 g
120g Vepřové v kapustě, brambor *(1)120g Králičí maso na zelenině, brambor *(1,9)120g Smažené kuřecí krokety, brambor maštěný máslem *(1,3,7)120g Hovězí dušené na sušených hříbkách, rýže *(1)120g Pečený krček, šťouch. brambor, kysel. okurka *(1)
Poznámky k jídelnímu lístku:  - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Denní rozšíření nabídky jídel o jednoporcová jídla RAJ, odpolední a noční směna možnost výběru z denní nabídky. Změna jídelníčku vyhrazena. Od 1.1. je první polévka na jídelníčku P1 a druhá je P2.
Vyhotovil: p. Bielesz
Datum: 

  • Home
  • Jídelníčky
  • Třinec TŽ
  • Kantýny Hlavní jídelny

tk plusgolfPenzion mlyn smallnew logo samostatne

"Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti. Jejich návštěvou dáváte souhlas se sběrem dat."

 

Správce os. údajů: Třinecké gastroslužby, s.r.o., IČ: 25838148 (https://www.gastrosluzby.cz/kontakty).
 Účel zpracování os. údajů: uzavření a plnění smlouvy. V případě cookies je účelem zpracování zajištění funkčnosti webu, personalizace obsahu a analýza návštěvnosti. Příjemcem cookies je vedle správce os. údajů i společnost Google Inc. v rámci používání nástroje Google Analytics.


 Právní základ zpracování: nezbytnost uzavření a plnění smlouvy a v případě cookies oprávněný zájem na funkčnosti našich webových stránek pro naše návštěvníky a zlepšení a zefektivnění jejich budoucího fungování. Proti zpracování cookies tímto způsobem můžete vznést námitku prostřednictvím našeho kontaktního formuláře (https://www.gastrosluzby.cz/napiste-nam).

Osobní údaje

Vážíme si Vaší důvěry a prohlašujeme, že osobní údaje získané na základě vyplněné objednávky nezveřejníme či nepředáme třetím osobám, s výjimkou složek zapojených do procesu vyřízení Vaší objednávky (doprava, autor programu - pokud je licence podmíněna jménem uživatele), tyto údaje pak budou poskytnuty v minimální možné míře.