• s1.png
  • s2.png
  • s3.png

Jídelníček | TŽ VT

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 19.02.2018 do 23.02.2018
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Italská s těstovinami (protlak) *(1,3,5,)
Čočková s uzeninou (1,6)
Čorba topčata (koř. zelenina, hov. maso, mléko, vejce) *(1,3,7,9)
Bramborová s masem (1,9)
Hovězí s masem a těstovinami *(1,3,9)
Gulášová *(1)
Uzená s krupkami *(1)
Žampiónová s masem (celer, mrkev, kari, žampióny, vepř. maso, brambory, smetana) *(1,7,9)
Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9)

KLASICKÁ JÍDLA
100 g
400g Fazole po milánsku,chléb (fazole, kečup, klobásy, protlak) *(1,3,5,6,7)
420g Balkánské brambory, kysel. okurka (brambory, paprika, sýr balkán., sýr tvrdý) *(3,7)
100g Kuřecí ragú, rýže (hrášek, smetana, koř. zelenina) *(1,7,9)
100g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7)
100g Kuřecí paprikáš, těstoviny (paprika, paprika ml., smetana) *(1,3,7)
100g Špagety s vepř. masem a rajčaty *(1,7,9)
100g Uzený kotlet, brambor, okurek
100g Smažený karbanátek, brambor, okurek *(1,3,7)
100g Vepřová kýta Bakony, rýže (žampióny, smetana, paprika ml.) *(1,7)
Dukátové buchtičky s krémem, čaj *(1,3,7)

VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Vepřové výpečky, pohanková kaše, okurek (vepř. maso na kostky) *(1)120g Hovězí s červeným kari, těstoviny *(1,3)120g Pečená krkovice, dušené zelí, brambor *(1)1ks Pečené kuř. stehno, rýže *(1)280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7)
SPECIALITY
150 g
150g Ohnivé drůbeží maso, brambor. placičky (feferon, kečup, paprika, protlak) *(1,3,7)150g Vepřové ražniči, brambor, tatarka (cibule, vepř. maso, slanina) *(1,3,7) 1ks Hermelín na grilu, brambory, tatarská omáčka *(3,7)150g Chilli con carne, hranolky (hov. maso, fazole, kukuřice, papriky, protlak, chilli) *(1,9)Smažený krůtí řízek, brambor. salát (150g) *(1,3,7)
ZELENINOVÝ TALÍŘNudlový s tuňákem *(1,3,4,7) Salát s brokolicovým karbenátkem *(1,3,7,9)Salát čočkový s feta sýrem *(10)Salát s pečenými kuřecími špalíčky *(9)Cizrnový salát se šunkou a vejcem *(3,7)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Změna jídelníčku vyhrazena.
Vyhotovil: p.Bielesz
Datum: 06.02.2018
 
pro týden od 26.02.2018 do 02.03.2018
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Hrstková s uzeným masem (fazole, hrách, kroupy, rýže, brambory, uz. maso, koř. zelenina) *(1,9)
Rajčatová s rýží *(1)
Čočková s klobásou (1,6)
Česneková s bramborem *(1,3,9)
Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Morgensuppe (slepičí pol s protlakem) *(1,3,9)
Dršťková (1)
Špenátová *(1,3,7)
Gulášová *(1)
Kozí brada (hlávk. zelí, salám, smetana) *(1,3,7)

KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Myslivecký hrnec, chléb (klobásy, hov. maso, hlávk. a kysel. zelí, žampióny) *(1,7)
250g Smažený květák, brambor, tatarka *(1,3,7)
100g Kuřecí na smetaně, knedlík (koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)
100g Mexický hovězí guláš, těstoviny (hrášek, protlak, sýr) *(1,3,7)
100g Pražská vepř. pečeně, rýže (salám, hrášek, vejce) *(1,3)
100g Vepřové krokety, brambor, okurek (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7)
230g Domácí prejt, zelí, brambor *(1)
100g Záhorácký závitek, brambor (zelí, slanina, vepř. bůček) *(1)
100g Klops v rajčatové omáčce, rýže (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,7,9)
420g Chlupaté knedlíky s tvarohem, čaj, ovoce *(1,3,7)

VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Vepřová pečeně, špenát, brambor. knedlík *(1,3,7)120g Soljanka z hov. masa, těstoviny (protlak, paprika ml., okurky ster., víno) *(1,3,12)120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7)400g Špagety se sušenými rajčaty, anglickou slaninou a parmazánem *(1,3,7)120g Vepřové po uhlířsku, knedlík (klobásy, krenex) *(1,3,7)
SPECIALITY
150 g
150g Šašlik z kuř. masa, americké brambory (žampióny, lečo) *(1,7)1/4 Kuře na černém pivu, rýže (pivo, med, kečup, chilli) *(1)150g Keftedes, grenaille, česnek. dip (ml. vepř. a hov. maso, peč. brambory ve slupce) *(1,3,7)150g Svíčková na smetaně, knedlík (koř. zelenina, hov. maso, smetana) *(1,3,7,9)140g Smažený sýr, brambor, tatarka *(1,3,7)
ZELENINOVÝ TALÍŘKuřecí s čínským zelím *(9)Krabí s vejcem *(2,3,7,10) Coleslaw na zelenin. lůžku s kuř. řízečkem *(1,3,7,10) Nudlový salát s brokolicí a feta sýrem *(1,3,9) Salát s robi kuličkami *(1,7)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Změna jídelníčku vyhrazena.
Vyhotovil: p.Bielesz
Datum: 12.02.2018