• s1.png
  • s2.png
  • s3.png

Jídelníček | TŽ VT

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 19.11.2018 do 23.11.2018
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Hrachová s uzeninou *(1,6)
Slepičí s těstovinami *(1,3,9)
Gulášová *(1)
Hovězí s masem a fridátovými nudlemi *(1,3,9)
Žampiónová s masem (celer, mrkev, kari, žampióny, vepř. maso, brambory, smetana) *(1,7)
Rajčatová *(1,9)
Dršťková *(1)
Pórková *(1,7)
Čočková s uzeninou *(1,6)
Netolická (játr. knedl., těstoviny, žampióny) *(1,3,7,9)

KLASICKÁ JÍDLA
100 g
350g Ghárská s uz. masem a klobásou, chléb (fazole, žampióny, klobása, kopr, smetana) *(1,7)
420g Balkánské brambory, kysel. okurka (brambory, paprika, sýr balkán., sýr tvrdý) *(3,7)
130g Pečený bůček, hláv. zelí, brambor*(1)
100g Uzený kotlet, křen. omáčka, knedlík *(1,3,7)
100g Kuřecí perkelt, těstoviny (protlak, smetana, ml. paprika) *(1,3,7)
100g Pivovarský hov. tokáň, rýže (paprika, pivo, protlak, sýr) *(1,7)
380g Srbské vepř. rizoto, okurka (protlak, lečo, rýže, sýr) *(1,7)
100g Vepřové na kmíně, brambor *(1)
100g Domácí sekaná, brambor, okurka *(1,3)
Alpský knedlík s vanilkovým krémem a makovým posypem *(1,3,7))

VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Námořnické hov. maso, rýže (protlak, víno, vejce) *(1,3,12)120g Vepřové výpečky, pohanková kaše, okurka *(1)150g Smažené rybí filé, brambor.kaše s pažitkou *(1,3,4,7)Pečené kuř. stehno, brambor (1ks) *(1,7)120g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík (1,3,7)
SPECIALITY
150 g
150g Pernštýnský vepřový řízek, brambor (salám, okurky ster., žampióny, vejce) *(1,3)150g Lipnický špaček, bylink. omáčka, brambor (ml. vepř. maso, párky, okurky ster.) *(1,3,7)150g Horalská drůbeží směs s uzen. masem, amer. brambory *(1,7)150g Kuřecí rarášci, brambor. kaše (kostky kuř. masa v těstíčku) *(1,3,7)150g Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka *(1,3,7)
ZELENINOVÝ TALÍŘKuřecí s čínským zelím *(9)Fazolový salát s balkánským sýrem (kečup, sojová om., česnek, petrž. nať) *(6,7)Těstovinový s vejcem *(1,3)Kuskus s kuř. masem *(1,9)Fazolový s klíčky a tuňákem *(4,7,10)
Poznámky k jídelnímu lístku:  * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Změna jídelníčku vyhrazena
Vyhotovil: p. Bielesz
Datum: 6.11.2018
 
pro týden od 26.11.2018 do 30.11.2018
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Žampiónová s masem (celer, mrkev, kari, žampióny, vepř. maso, brambory, smetana) *(1,7)
Koprová s bramborem *(1,3,7)
Hrachová s klobásou *(1,6)
Hovězí s masem a těstovinami *(1,3,9)
Frankfurtská s párkem (brambor, párek, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Netolická (játr. knedl., těstoviny, žampióny) *(1,3,7,9)
Dršťková *(1)
Krkonošská cibulačka s masem (hov. maso, koř. zelenina, žampióny, vejce) *(1,3,9)
Hrstková s uzeným masem (fazole, hrách, kroupy, rýže, brambory, uz. maso, koř. zelenina) *(1,9)
Rajčatová s rýží *(1)

KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Tyháňská vepř. pečeně, těstoviny (klobásy, lečo) *(1,3)
250g Smažený květák, brambor, tatarka *(1,3,7)
100g Štěpánská vepřová pečeně, rýže (vejce) *(1,3)
100g Pečená krkovice, zelí, brambor *(1)
100g Kavkazský šašlik, těstoviny (kuř. maso, lečo, žampióny) *(1)
100g Smažené vepř. krokety, brambor, okurka ( vepř.ml. maso, žampióny, kapie, sýr, smetana) *(1,3,7)
Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb *(1,3,7,13)
100g Hamburská vepř. kýta, knedlík (salám, okurky ster., koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)
100g vepřová játra na španěl. způsob, rýže (paprika, rajčata, pasta česnek.) *(1)
Tvarohové knedlíky s ovocem, čaj *(1,3,7)

VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
450g Boloňské špagety (hov. maso, rajčata, protlak, sýr) *(1,7) 120g Vepřová pečeně, špenát, brambor. šišky *(1,3,7120g Zahradnická sekaná, šťouch. brambory, okurek (vepř. maso, zelenina) *(1,3,7)120g Vepřové výpečky, hlávk. zelí, knedlík *(1,3,7)120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7)
SPECIALITY
150 g
150g Pečené krůtí prso, rozinková omáčka, amer. brambory *(1,9,10,12)150g Srnčí po burgunsku, bram. kaše *(1,3,7)150g Špikovaný kotlet, hořčico-smetanová omáčka, rýže *(1,7,10)150g Hovězí kližka na červeném víně, bramborová kaše *(1,3,7,12)150g Kuřecí závitek plněný špenátem, vepř. masem a uzeným, brambor. kaše *(1,3) *(1,3,7)
ZELENINOVÝ TALÍŘTěstovinový s tuňákem *(1,3,4,7) Salát s brokolicovým karbenátkem *(1,3,7,9)Salát čočkový s feta sýrem *(7,10)Salát s pečenými kuřecími špalíčky *(9)Salát čekankový s chedarem a krutóny *(1,3,7)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Změna jídelníčku vyhrazena
Vyhotovil: p. Bielesz
Datum: 14.11.2018

  • Home
  • Jídelníčky
  • Ostrava TŽ VT

tk plusgolfPenzion mlyn smallnew logo samostatne

"Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti. Jejich návštěvou dáváte souhlas se sběrem dat."

 

Správce os. údajů: Třinecké gastroslužby, s.r.o., IČ: 25838148 (https://www.gastrosluzby.cz/kontakty).
 Účel zpracování os. údajů: uzavření a plnění smlouvy. V případě cookies je účelem zpracování zajištění funkčnosti webu, personalizace obsahu a analýza návštěvnosti. Příjemcem cookies je vedle správce os. údajů i společnost Google Inc. v rámci používání nástroje Google Analytics.


 Právní základ zpracování: nezbytnost uzavření a plnění smlouvy a v případě cookies oprávněný zájem na funkčnosti našich webových stránek pro naše návštěvníky a zlepšení a zefektivnění jejich budoucího fungování. Proti zpracování cookies tímto způsobem můžete vznést námitku prostřednictvím našeho kontaktního formuláře (https://www.gastrosluzby.cz/napiste-nam).

Osobní údaje

Vážíme si Vaší důvěry a prohlašujeme, že osobní údaje získané na základě vyplněné objednávky nezveřejníme či nepředáme třetím osobám, s výjimkou složek zapojených do procesu vyřízení Vaší objednávky (doprava, autor programu - pokud je licence podmíněna jménem uživatele), tyto údaje pak budou poskytnuty v minimální možné míře.