• s1.png
  • s2.png
  • s3.png

Jídelníček | TŽ VT

přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 16.04.2018 do 20.04.2018
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Hrachová s klobásou *(1,6)
Česneková s bramborem *(1,3,9)
Ovarová
Polévka z červ. řepy s jogurtem *(1,7)
Gulášová *(1)
Třeboňská rybí polévka (koř. zelenina, protlak, smetana, kari) *(1,3,4,7,9)
Dršťková *(1)
Havířská fazolačka (fazole, smetana, vejce) *(1,3,7)
Zelná s uzeninou *(1,6,7,9)
Hovězí s těstovinami *(1,3,7,9)

KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7)
360g Zapékané těstoviny s uzeninou, kysel. okurka *(1,3,7)
100g Klops s rajčatovou omáčkou, rýže (ml. vepř. a hov. maso) *(1,3,7)
100g Drůbeží paprikáš, těstoviny (paprika, paprika ml., smetana) *(1,3,7)
1ks Opékaná klobása, čočka na kyselo, chléb *(1,5,6)
130g Krůtí játra na čínský způsob, tarhoňa *(1,3,8)
100g Soukenický řízek, brambor, okurka (vepř. ml. maso, sýr) *(1,3,7)
100g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7)
100g Mexický hovězí guláš, rýže (hrášek, protlak, sýr) *(1,3,7)
320g Tvarohovobramborové šišky s jahodami, čaj, ovoce *(1,3)

VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Hovězí nudličky Stroganov, rýže (smetana, protlak, citróny) *(1,7)1ks Pečené kuřecí stehno, brambor. kaše *(1,7)120g Králičí maso na zelenině, brambor *(1,9)120g Vepřové v rosolu, zelí, knedlík *(1,3,7)450g Špagety s kuř. masem a rajčaty *(1,7,9)
SPECIALITY
150 g
150g Vepřové ražniči, brambor, tatarka (cibule, vepř. maso, slanina) *(1,7)150g Chilli con carne, hranolky (hov. maso, fazole, kukuřice, papriky, protlak, chilli) *(1,9)150g Smažené rybí filé, brambor. salát *(1,3,4,7)150g Pečené krůtí prso, ratatoulle, brambory *(1)150g Svíčková na smetaně, knedlík (koř. zelenina, hov. maso, smetana) *(1,3,7,9)
ZELENINOVÝ TALÍŘNudlový s kuřecím masem *(1,3,7)Salát se smaženým květákem *(1,3,7,9)Cizrnový se šunkou a vejcem *(3,7) Pohankový salát s kuřecím masemNudlový s tuňákem *(1,3,4,7)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Změna jídelníčku vyhrazena.
Vyhotovil: p.Bielesz
Datum: 05.04.2018
 
pro týden od 23.04.2018 do 27.04.2018
DRUH JÍDLA
gramáž
zvýhodněná
PONDĚLÍÚTERÝSTŘEDAČTVRTEKPÁTEK1)SOBOTA
2)NEDĚLE
POLÉVKY
0,3 l
Zasmažačka (koř. zelenina, vejce, krupice) *(1,3,9)
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Hovězí s rýží a hráškem *(9)
Polévka z hlívy ústřičné ala dršťková *(1)
Koprová s bramborem *(1,3,7)
Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
Ostrá marocká polévka (bílé fazole, cizrna, koriandr) *(9)
Dršťková *(1)
Hovězí s drožďovými knedlíčky *(1,3,7,9)
Čočková s klobásou *(1,6)

KLASICKÁ JÍDLA
100 g
100g Uzené maso, ghárská, chléb (fazole, kopr, žampióny, smetana) *(1,6,7)
360g Pohankové rizoto, kysel. okurka (fazolky, hrášek, sýr, mrkev, rajčata, paprika, pohanka) *(1,7)
450g Boloňské těstoviny se sýrem (hov. maso, protlak, lečo, sýr) *(1,3,7)
100g Azu po tatarsku, těstoviny (hov. maso, protlak, okurky ster.) *(1,3)
100g Frankfurtská vepř. pečeně, rýže (paprika ml., salám) *(1)
100g Vepřové krokety, brambor, okurka (kapie, sýr, žampióny, smetana) *(1,3,7)
100g Zabijačkový guláš, knedlík (vepř. maso, játra, ledvinky) *(1,3,7)
100g Masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny (vepř. a hov. maso, protlak) *(1,3,7,9)
100g Vepřový vrabec, zelí, knedlík (vepř. maso na kostky) *(1,3,7)
420g Žemlovka s jablkami, čaj *(1,3,7)

VÝBĚROVÁ JÍDLA
120 g
120g Lašská vepřová pečeně, rýže (kopr, smetana, protlak) *(1,7)280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7) 120g Pečená krkovička, brambor, okurek *(1)120g Vepřenky s cibulí, brambor, tatarka *(1,3,7,10)150g Smažený vepř.řízek, brambor. salát *(1,3,7)
SPECIALITY
150 g
150g Krůtí maso na černém pivu, brambor. knedlík *(1,3)150g Kuřecí závitek z vykošť. stehna s uzen. masem a špenátem, brambor. kaše *(1,3,7)150g Jelení maso na smetaně, knedlík *(1,3,7,9)1ks Hermelín na grilu, brambor, tatarská omáčka *(3,7)1ks Plněné kuř. stehno, brambor. kaše, okurka (uz. a vepř. maso) *(1,3,7)
ZELENINOVÝ TALÍŘKuřecí s čínským zelím *(9)Fazolový salát s balkánským sýrem (kečup, sojová om., česnek, petrž. nať) *(6,7)Nudlový s vejcem *(1,3)Kuskus s kuř. masem *(1,9)Fazolový s klíčky a tuňákem *(4,7,10)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Změna jídelníčku vyhrazena.
Vyhotovil: p.Bielesz
Datum: 10.04.2018