Gastroslužby Třinec

Jídelníček | TŽ VT

Přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 14. 09. 2020 do 18. 09. 2020
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pondělí
Polévky
0,3 l
Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
Pórková *(1,7)
Klasická jídla
100 g
100g Myslivecký hrnec, chléb (klobásy, hov. maso, hlávk. a kysel. zelí, žampióny) *(1,3)
250g Smažený květák, brambor, tatarka *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
120g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7,9)
Specialita
150 g
150g Mlynářský vepřový řízek, brambor (párek, pór) *(1)
Zeleninový talíř
Kuřecí s čínským zelím *(9)
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
úterý
Polévky
0,3 l
Čočková s uzeninou *(1,6)
Krkonošská cibulačka s masem (hov. maso, koř. zelenina, žampióny, vejce) *(1,3,9)
Klasická jídla
100 g
100g Pikantní kuřecí směs, rýže (paprika, rajčata, feferonky, žampióny, protlak, pór) *(1,6,9)
100g Kuřecí maso na bazalce a slanině, rýže *(1)
Výběrová jídla
120 g
120g Rybí filé na kmíně, brambor. kaše *(1,4,7)
Specialita
150 g
150g Pečený vykoštěný kotlet, lišková omáčka, gnocchi *(1,3,7)
Zeleninový talíř
Těstovinový salát s brokolicí a nivou *(1,3,7,9)
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
středa
Polévky
0,3 l
Zabijačková *(1,9)
Netolická (játr. knedl., těstoviny, žampióny) *(1,3,6,7,9)
Klasická jídla
100 g
100g Vepřový guláš s játry, knedlík *(1,3,7)
100g 100g Holandský řízek, brambor (vepř.maso, sýr) *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
120g Domácí sekaná, šťouch. brambor, okurka (vepř. maso) *(1,3,7)
Specialita
150 g
100g Jelito, 100g jitrnice, zelí, brambor *(1)
Zeleninový talíř
Coleslaw na zelenin. lůžku s kuř. řízečkem *(1,3,7,10)
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
čtvrtek
Polévky
0,3 l
Dršťková *(1)
Slepičí s masem a nudlemi *(1,3,9)
Klasická jídla
100 g
100g Makarony s kuř. masem a rajčaty *(1,7,9)
100g Uzené maso, křen. omáčka, brambor *(1,7)
Výběrová jídla
120 g
450g Tortelliny s římskou omáčkou *(1,3)
Specialita
150 g
150g Keftedes, zelenin. salsa, pita chléb *(1)
Zeleninový talíř
Kuskus s kuř. masem *(1,9)
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pátek
Polévky
0,3 l
Hrstková s uzeným masem (fazole, hrách, kroupy, rýže, brambory, uz. maso, koř. zelenina) *(1,9)
Rajčatová *(1,9)
Klasická jídla
100 g
100g Valcířské vepř. maso, rýže (salám, mrkev, okurky ster.) *(1)
320g Halušky s tvarohem, čaj *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7)
Specialita
150 g
3ks Pečené kuř. špalíčky, brambory, dip z modrého sýru *(1,7)
Zeleninový talíř
Fazolový salát s klíčky a tuňákem *(7)
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
sobota/neděle
Polévky
0,3 l
Klasická jídla
100 g
Výběrová jídla
120 g
Specialita
150 g
Zeleninový talíř
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pondělí
úterý
středa
čtvrtek
pátek
sobota/neděle
Polévky
0,3 l
Fazolová s uzeninou *(1,6,9)
Pórková *(1,7)
Čočková s uzeninou *(1,6)
Krkonošská cibulačka s masem (hov. maso, koř. zelenina, žampióny, vejce) *(1,3,9)
Zabijačková *(1,9)
Netolická (játr. knedl., těstoviny, žampióny) *(1,3,6,7,9)
Dršťková *(1)
Slepičí s masem a nudlemi *(1,3,9)
Hrstková s uzeným masem (fazole, hrách, kroupy, rýže, brambory, uz. maso, koř. zelenina) *(1,9)
Rajčatová *(1,9)
Klasická jídla
100 g
100g Myslivecký hrnec, chléb (klobásy, hov. maso, hlávk. a kysel. zelí, žampióny) *(1,3)
250g Smažený květák, brambor, tatarka *(1,3,7)
100g Pikantní kuřecí směs, rýže (paprika, rajčata, feferonky, žampióny, protlak, pór) *(1,6,9)
100g Kuřecí maso na bazalce a slanině, rýže *(1)
100g Vepřový guláš s játry, knedlík *(1,3,7)
100g 100g Holandský řízek, brambor (vepř.maso, sýr) *(1,3,7)
100g Makarony s kuř. masem a rajčaty *(1,7,9)
100g Uzené maso, křen. omáčka, brambor *(1,7)
100g Valcířské vepř. maso, rýže (salám, mrkev, okurky ster.) *(1)
320g Halušky s tvarohem, čaj *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
120g Hovězí vařené, koprová omáčka, knedlík *(1,3,7,9)
120g Rybí filé na kmíně, brambor. kaše *(1,4,7)
120g Domácí sekaná, šťouch. brambor, okurka (vepř. maso) *(1,3,7)
450g Tortelliny s římskou omáčkou *(1,3)
120g Hovězí guláš, knedlík *(1,3,7)
Specialita
150 g
150g Mlynářský vepřový řízek, brambor (párek, pór) *(1)
150g Pečený vykoštěný kotlet, lišková omáčka, gnocchi *(1,3,7)
100g Jelito, 100g jitrnice, zelí, brambor *(1)
150g Keftedes, zelenin. salsa, pita chléb *(1)
3ks Pečené kuř. špalíčky, brambory, dip z modrého sýru *(1,7)
Zeleninový talíř
Kuřecí s čínským zelím *(9)
Těstovinový salát s brokolicí a nivou *(1,3,7,9)
Coleslaw na zelenin. lůžku s kuř. řízečkem *(1,3,7,10)
Kuskus s kuř. masem *(1,9)
Fazolový salát s klíčky a tuňákem *(7)
Poznámky k jídelnímu lístku: * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Změna jídelníčku vyhrazena
Vyhotovil: p.Bielesz
Datum: 02.09.2020
pro týden od 21. 09. 2020 do 25. 09. 2020
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pondělí
Polévky
0,3 l
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Slepičí s čočkou *(9)
Klasická jídla
100 g
100g Polský bigos, chléb (zelí hl. a kysel, žampióny, klobásy, vepř. maso, protlak) *(1,7)
360g Zapékané těstoviny s uzeninou, kysel. okurka *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
120g Vepřové maso v rosolu, špenát, bramborový knedlík *(1,3,7)
Specialita
150 g
150g Kuřecí maso, pepřová omáčka, americké brambory *(1)
Zeleninový talíř
Těstovinový s vejcem *(1,3)
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
úterý
Polévky
0,3 l
Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Bramborová *(1,7,9)
Klasická jídla
100 g
100g Krůtí maso na slanině a česneku, rýže *(1,3,7,9)
120g Pikantní drůbeží játra, rýže (paprika, rajčata, feferonky, žampióny, protlak, pór) *(1)
Výběrová jídla
120 g
120g Boloňské špagety (hov. maso, rajčata, protlak, sýr) *(1,7)
Specialita
150 g
150g Vepřový závitek plněný mletým masem a uz. bůčkem, brambor. kaše *(1,3,7)
Zeleninový talíř
Salát se smaženým sýrem *(1,3,5,6,7,8,9,11,13)
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
středa
Polévky
0,3 l
Čočková s uzeninou *(1,6)
Hovězí s těstovinami *(1,3,7,9)
Klasická jídla
100 g
100g Cikánská vepř. pečeně, rýže (lečo, okurka ster., protlak, paprika ml.) *(1)
100g Přírodní vepř. plátek, brambor, tatarka *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
120g Znojemský hov. guláš, knedlík (paprika ml., okurka, slanina) *(1,3,7)
Specialita
150 g
150g Vykoštěný kotlet, hořčico-smetanová omáčka, kluzki *(1,3,7)
Zeleninový talíř
Cizrnový se šunkou a vejcem *(1,3,7,9,12)
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
čtvrtek
Polévky
0,3 l
Dršťková *(1)
Kapustová s bramborem *(1)
Klasická jídla
100 g
100g Pečený bůček, hlávk. zelí, brambor *(1)
100g Kuřecí na paprice, těstoviny (paprika ml., smetana) *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
1ks Kuřecí stehno 'ala bažant', rýže (slanina, divoké koření) *(1)
Specialita
150 g
150g Hovězí svíčková na smetaně, knedlík (koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)
Zeleninový talíř
Salát pohankový s kuřecím masem *(1,3,6,7,9,10)
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pátek
Polévky
0,3 l
Hrachová s uzeninou *(1,6)
Uzená s masem a krupkami *(1,9)
Klasická jídla
100 g
100g Vepřová pečeně Bakony, těstoviny (žampióny, smetana, paprika ml.) *(1,7)
Krupicová kaše sypaná perníkem, čaj, ovoce *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7)
Specialita
150 g
150g Smažený krůtí řízek, brambor maštěný máslem *(1,3,7)
Zeleninový talíř
Kisir s mozzarellou (bulgur, feferonky, rajčata, okurky, kopr) *(1,7,10)
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
sobota/neděle
Polévky
0,3 l
Klasická jídla
100 g
Výběrová jídla
120 g
Specialita
150 g
Zeleninový talíř
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pondělí
úterý
středa
čtvrtek
pátek
sobota/neděle
Polévky
0,3 l
Slezská zelňačka (zelí, uz. maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Slepičí s čočkou *(9)
Frankfurtská s uzeninou (brambor, salám, koř. zelenina, paprika ml.) *(1,7,6,9)
Bramborová *(1,7,9)
Čočková s uzeninou *(1,6)
Hovězí s těstovinami *(1,3,7,9)
Dršťková *(1)
Kapustová s bramborem *(1)
Hrachová s uzeninou *(1,6)
Uzená s masem a krupkami *(1,9)
Klasická jídla
100 g
100g Polský bigos, chléb (zelí hl. a kysel, žampióny, klobásy, vepř. maso, protlak) *(1,7)
360g Zapékané těstoviny s uzeninou, kysel. okurka *(1,3,7)
100g Krůtí maso na slanině a česneku, rýže *(1,3,7,9)
120g Pikantní drůbeží játra, rýže (paprika, rajčata, feferonky, žampióny, protlak, pór) *(1)
100g Cikánská vepř. pečeně, rýže (lečo, okurka ster., protlak, paprika ml.) *(1)
100g Přírodní vepř. plátek, brambor, tatarka *(1,3,7)
100g Pečený bůček, hlávk. zelí, brambor *(1)
100g Kuřecí na paprice, těstoviny (paprika ml., smetana) *(1,3,7)
100g Vepřová pečeně Bakony, těstoviny (žampióny, smetana, paprika ml.) *(1,7)
Krupicová kaše sypaná perníkem, čaj, ovoce *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
120g Vepřové maso v rosolu, špenát, bramborový knedlík *(1,3,7)
120g Boloňské špagety (hov. maso, rajčata, protlak, sýr) *(1,7)
120g Znojemský hov. guláš, knedlík (paprika ml., okurka, slanina) *(1,3,7)
1ks Kuřecí stehno 'ala bažant', rýže (slanina, divoké koření) *(1)
280g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí *(1,3,7)
Specialita
150 g
150g Kuřecí maso, pepřová omáčka, americké brambory *(1)
150g Vepřový závitek plněný mletým masem a uz. bůčkem, brambor. kaše *(1,3,7)
150g Vykoštěný kotlet, hořčico-smetanová omáčka, kluzki *(1,3,7)
150g Hovězí svíčková na smetaně, knedlík (koř. zelenina, smetana) *(1,3,7,9)
150g Smažený krůtí řízek, brambor maštěný máslem *(1,3,7)
Zeleninový talíř
Těstovinový s vejcem *(1,3)
Salát se smaženým sýrem *(1,3,5,6,7,8,9,11,13)
Cizrnový se šunkou a vejcem *(1,3,7,9,12)
Salát pohankový s kuřecím masem *(1,3,6,7,9,10)
Kisir s mozzarellou (bulgur, feferonky, rajčata, okurky, kopr) *(1,7,10)
Poznámky k jídelnímu lístku:  * - Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Změna jídelníčku vyhrazena
Vyhotovil: p. Bielesz
Datum: 8.9.2020
Seznam alergenů