Třinecké gastroslužby, s.r.o.

Jídelníček | TŽ VT

Přejít na : jídelní lístek pro následující týden

pro týden od 16. 09. 2024 do 20. 09. 2024
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pondělí
Polévky
0,3 l
Zbojnická polévka s masem (vepřová plec, protlak, fazolové lusky, uzený bůček, kořenová zelenina, brambory) *(1,9)
Masová polévka česnekačka (pasta česneková, slanina, sádlo, vejce, brambory) *(3,9)
Klasická jídla
100 g
Srbské vepřové rizoto, kyselá okurka (protlak, lečo, rýže, sýr) *(1,7)
Přírodní kuřecí prsíčko, tarhoňa (koření) *(1)
Výběrová jídla
120 g
Vepřový vrabec, kyselé zelí, brambory (vepřové maso na kostky, cibule, koření) *(1,7)
Specialita
150 g
Drůbeží směs po orientálsku, rýže (papriky, rajčata, kořenová divočina) *(1,7)
Zeleninový talíř
Krabí salát s vejcem (jogurt bílý, vejce, okurky, pór, majonéza, krabí tyčinky) *(3,4,6,7,10) studený
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
úterý
Polévky
0,3 l
Bramborová polévka s masem (hovězí přední, žampióny, celer, mrkev, brambor) *(1,9)
Hovězí polévka s pikantními noky (zelenina, vejce, protlak, feferony) *(1,3,6,7,9)
Klasická jídla
100 g
Čevabčiči, brambory, tatarská omáčka (hovězí a vepřové mleté maso, paprika mletá) *(1,3,7)
Máslový sekaný řízek, fazolky, brambory (mleté hovězí maso) *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
Rybí filé na kopru, brambory maštěné, ozdoba (koření) *(1,4,7)
Specialita
150 g
Chilli con carne, hranolky (hovězí maso, fazole, kukuřice, papriky, protlak, chilli) *(1,9)
Zeleninový talíř
Kuskusový salát s kuřecími špalíčky (hrášek, rajčata, papriky, grilovací koření) *(1) teplý
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
středa
Polévky
0,3 l
Netolická polévka (játra, strouhanka, vejce, těstoviny, žampióny) *(1,3)
Kapustová polévka s bramborem (slanina, kapusta, brambor, česnek, cibule)
Klasická jídla
100 g
Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb (1,3,7,13)
Králičí hřbet (kostky) na zelenině, brambory (koření) *(1,9)
Výběrová jídla
120 g
Hovězí maso na zeleném pepři, rýže (cibule, koření, pepř) *(1)
Specialita
150 g
Svíčková na smetaně, houskové knedlíky (zelenina, smetana, koření) *(1,3,7,9)
Zeleninový talíř
Salát se špenátovými kuličkami a česnekovým dipem (špenát, brambory, vejce, ledový salát, okurek, papriky, majonéza) *(1,3,7,10) studený
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
čtvrtek
Polévky
0,3 l
Dršťková polévka (dršťky, žaludky, česnek, feferony, koření) *(1)
Uzená polévka s masem a rýží (celer, cibule, rýže, mrkev, uzené maso) *(9)
Klasická jídla
100 g
Kuřecí maso na paprice, houskové knedlíky (smetana, paprika mletá) *(1,3,7)
Kuřecí ragú, těstoviny (hrášek, smetana, kořenová zelenina) *(1,7)
Výběrová jídla
120 g
Vepřová pečeně, červené zelí, brambory (koření) *(1,7)
Specialita
150 g
Smažený vepřový řízek, brambory maštěné, ozdoba (vejce, mouka, strouhanka) *(1,3,7)
Zeleninový talíř
Fazolový salát s balkánským sýrem a šunkou (kečup, omáčka sójová, česnek, paprika, cibule) *(6,7) teplý
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pátek
Polévky
0,3 l
Ragú polévka s masem (celer, hrášek, mléko, mrkev, máslo, květák, brambory) *(1,7,9)
Zeleninová polévka jarní (mléko, vejce, máslo, květák, petržel, hrášek) *(3,7,9)
Klasická jídla
100 g
Segedínský vepřový guláš, houskové knedlíky (kyselé zelí, smetana, paprika mletá) *(1,3,7)
Alpský knedlík (knedlík plněný povidly s vanilkovou omáčkou) *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
Kuřecí čtvrtka na způsob bažanta, rýže (slanina, divoké koření) *(1)
Specialita
150 g
Kostelecká masová směs v bránici, americké brambory (vepřové maso, hrášek, paprika, uzený bůček) *(1,9)
Zeleninový talíř
Salát s grilovaným květákem (ledový salát, paprika, okurka) *(1,3,7,10) studený
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
sobota/neděle
Polévky
0,3 l
Klasická jídla
100 g
Výběrová jídla
120 g
Specialita
150 g
Zeleninový talíř
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pondělí
úterý
středa
čtvrtek
pátek
sobota/neděle
Polévky
0,3 l
Zbojnická polévka s masem (vepřová plec, protlak, fazolové lusky, uzený bůček, kořenová zelenina, brambory) *(1,9)
Masová polévka česnekačka (pasta česneková, slanina, sádlo, vejce, brambory) *(3,9)
Bramborová polévka s masem (hovězí přední, žampióny, celer, mrkev, brambor) *(1,9)
Hovězí polévka s pikantními noky (zelenina, vejce, protlak, feferony) *(1,3,6,7,9)
Netolická polévka (játra, strouhanka, vejce, těstoviny, žampióny) *(1,3)
Kapustová polévka s bramborem (slanina, kapusta, brambor, česnek, cibule)
Dršťková polévka (dršťky, žaludky, česnek, feferony, koření) *(1)
Uzená polévka s masem a rýží (celer, cibule, rýže, mrkev, uzené maso) *(9)
Ragú polévka s masem (celer, hrášek, mléko, mrkev, máslo, květák, brambory) *(1,7,9)
Zeleninová polévka jarní (mléko, vejce, máslo, květák, petržel, hrášek) *(3,7,9)
Klasická jídla
100 g
Srbské vepřové rizoto, kyselá okurka (protlak, lečo, rýže, sýr) *(1,7)
Přírodní kuřecí prsíčko, tarhoňa (koření) *(1)
Čevabčiči, brambory, tatarská omáčka (hovězí a vepřové mleté maso, paprika mletá) *(1,3,7)
Máslový sekaný řízek, fazolky, brambory (mleté hovězí maso) *(1,3,7)
Opékaná klobása, hrachová kaše s cibulkou, chléb (1,3,7,13)
Králičí hřbet (kostky) na zelenině, brambory (koření) *(1,9)
Kuřecí maso na paprice, houskové knedlíky (smetana, paprika mletá) *(1,3,7)
Kuřecí ragú, těstoviny (hrášek, smetana, kořenová zelenina) *(1,7)
Segedínský vepřový guláš, houskové knedlíky (kyselé zelí, smetana, paprika mletá) *(1,3,7)
Alpský knedlík (knedlík plněný povidly s vanilkovou omáčkou) *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
Vepřový vrabec, kyselé zelí, brambory (vepřové maso na kostky, cibule, koření) *(1,7)
Rybí filé na kopru, brambory maštěné, ozdoba (koření) *(1,4,7)
Hovězí maso na zeleném pepři, rýže (cibule, koření, pepř) *(1)
Vepřová pečeně, červené zelí, brambory (koření) *(1,7)
Kuřecí čtvrtka na způsob bažanta, rýže (slanina, divoké koření) *(1)
Specialita
150 g
Drůbeží směs po orientálsku, rýže (papriky, rajčata, kořenová divočina) *(1,7)
Chilli con carne, hranolky (hovězí maso, fazole, kukuřice, papriky, protlak, chilli) *(1,9)
Svíčková na smetaně, houskové knedlíky (zelenina, smetana, koření) *(1,3,7,9)
Smažený vepřový řízek, brambory maštěné, ozdoba (vejce, mouka, strouhanka) *(1,3,7)
Kostelecká masová směs v bránici, americké brambory (vepřové maso, hrášek, paprika, uzený bůček) *(1,9)
Zeleninový talíř
Krabí salát s vejcem (jogurt bílý, vejce, okurky, pór, majonéza, krabí tyčinky) *(3,4,6,7,10) studený
Kuskusový salát s kuřecími špalíčky (hrášek, rajčata, papriky, grilovací koření) *(1) teplý
Salát se špenátovými kuličkami a česnekovým dipem (špenát, brambory, vejce, ledový salát, okurek, papriky, majonéza) *(1,3,7,10) studený
Fazolový salát s balkánským sýrem a šunkou (kečup, omáčka sójová, česnek, paprika, cibule) *(6,7) teplý
Salát s grilovaným květákem (ledový salát, paprika, okurka) *(1,3,7,10) studený
Poznámky k jídelnímu lístku: *- Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Změna jídelníčku vyhrazena.
Vyhotovil: Monika Kičmer
Datum: 04.09.2024
pro týden od 23. 09. 2024 do 27. 09. 2024
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pondělí
Polévky
0,3 l
Polévka slezská zelňačka (uzené maso, kyselé zelí, žampióny, smetana) *(1,7)
Slepičí polévka s těstovinami (vývar, těstoviny, zelenina) *(1,3,9)
Klasická jídla
100 g
Myslivecká vepřová pečeně, rýže (okurky sterilované, kořenová zelenina, slanina, citróny) *(1,9)
Rizoto drůbeží (zelenina, hrášek, kukuřice, rýže, tvrdý sýr) *(1,7,9)
Výběrová jídla
120 g
Hovězí vařené, koprová omáčka, brambory (smetana, kopr) *(1,7)
Specialita
150 g
Kuřecí nudličky s kořením Gyros, americké brambory, dip z modrého sýra (koření, smetana, majonéza) *(1,7,10)
Zeleninový talíř
Těstovinový salát s tuňákem (těstoviny, rajčata, okurky, citróny, majonéza) *(1,3,4,7,10) studený
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
úterý
Polévky
0,3 l
Plíčková polévka (kořenová zelenina, mléko, divoké koření) *(1,7,9)
Pohanková polévka s houbami (zelenina, kopr, vločky) *(1,9)
Klasická jídla
100 g
Kovbojské fazole, chléb (klobásy, uzené maso, protlak, chilli, česnek) *(1)
Přírodní rybí filé, bramborová kaše (koření, máslo, mléko) *(1,4,7)
Výběrová jídla
120 g
Jelítkový prejt, kyselé zelí, brambory (kmín, cibule) *(1)
Specialita
150 g
Hovězí kližka na víně, bramborové placičky (zelenina, protlak, povidla, slanina, víno červené) *(1,7,9,12)
Zeleninový talíř
Salát s brokolicovým karbanátkem (brokolice, sýr, vejce, strouhanka, mléko) *(1,3,7) studený
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
středa
Polévky
0,3 l
Hovězí polévka s játrovou rýží a těstovinami (vývar, játra, strouhanka, vejce, česnek) *(1,3,9)
Vichyssoise polévka (brambory, vejce, pór, smetana) *(3,7)
Klasická jídla
100 g
Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty (sýr tvrdý, bylinky) *(1,3,7)
Starofrancouzská omáčka s uzeným masem, brambory (mléko, máslo, žampióny) *(1,7)
Výběrová jídla
120 g
Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky (celer, mrkev, hrášek, okurky sterilované, smetana, protlak) *(1,3,7,9,12)
Specialita
150 g
Čertovo maso, hranolky (lečo, protlak, paprika, rajčata, uzené a vepřové maso, feferon) *(1)
Zeleninový talíř
Kuskusový salát se smaženým tofu (trojobal, sojová omáčka, zelenina) *(1,3,6,7,9) teplý
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
čtvrtek
Polévky
0,3 l
Gulášová polévka (hovězí přední, brambory, paprika mletá, feferony, česnek) *(1,9)
Cuketová polévka (smetana, česnek, brambory) *(7)
Klasická jídla
100 g
Smažený karbanátek, kyselé zelí, brambory (mleté vepřové maso) *(1,3,7)
Krůtí závitek plněný špenátem, brambory (máslo, mléko, vejce, česnek) *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
Kuřecí maso v jogurtové omáčce s koprem, rýže (máslo, kurkuma, mléko) *(1,7)
Specialita
150 g
Špikovaný kotlet, lišková omáčka, americké brambory (hříbky, smetana) *(1,7)
Zeleninový talíř
Těstovinový salát s kuřecím masem (papriky, rajčata, olivy, pór, majonéza, hořčice, kečup) *(1,3,7,10) studený
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pátek
Polévky
0,3 l
Zabijačková polévka (prejt, rýže, česnek, majoránka) *(1,6,9)
Bramborová polévka s lečem (lečo, paprika mletá) *(1)
Klasická jídla
100 g
Kuřecí maso, nivová omáčka, těstoviny (smetana, niva) *(1,3,7)
Tvarohové knedlíky s ovocnou náplní (tvaroh, vejce, mouka) *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
Hovězí guláš, houskové knedlíky (česnek, majoránka, paprika mletá) *(1,3,7)
Specialita
150 g
1ks Smažené kuřecí stehno, brambory, sterilovaná okurka (trojobal) *(1,3,7)
Zeleninový talíř
Fazolový salát s uzeným sýrem (rajčata, papriky, pórek, klíčky, majonéza, kečup) *(7) studený
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
sobota/neděle
Polévky
0,3 l
Klasická jídla
100 g
Výběrová jídla
120 g
Specialita
150 g
Zeleninový talíř
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pondělí
úterý
středa
čtvrtek
pátek
sobota/neděle
Polévky
0,3 l
Polévka slezská zelňačka (uzené maso, kyselé zelí, žampióny, smetana) *(1,7)
Slepičí polévka s těstovinami (vývar, těstoviny, zelenina) *(1,3,9)
Plíčková polévka (kořenová zelenina, mléko, divoké koření) *(1,7,9)
Pohanková polévka s houbami (zelenina, kopr, vločky) *(1,9)
Hovězí polévka s játrovou rýží a těstovinami (vývar, játra, strouhanka, vejce, česnek) *(1,3,9)
Vichyssoise polévka (brambory, vejce, pór, smetana) *(3,7)
Gulášová polévka (hovězí přední, brambory, paprika mletá, feferony, česnek) *(1,9)
Cuketová polévka (smetana, česnek, brambory) *(7)
Zabijačková polévka (prejt, rýže, česnek, majoránka) *(1,6,9)
Bramborová polévka s lečem (lečo, paprika mletá) *(1)
Klasická jídla
100 g
Myslivecká vepřová pečeně, rýže (okurky sterilované, kořenová zelenina, slanina, citróny) *(1,9)
Rizoto drůbeží (zelenina, hrášek, kukuřice, rýže, tvrdý sýr) *(1,7,9)
Kovbojské fazole, chléb (klobásy, uzené maso, protlak, chilli, česnek) *(1)
Přírodní rybí filé, bramborová kaše (koření, máslo, mléko) *(1,4,7)
Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty (sýr tvrdý, bylinky) *(1,3,7)
Starofrancouzská omáčka s uzeným masem, brambory (mléko, máslo, žampióny) *(1,7)
Smažený karbanátek, kyselé zelí, brambory (mleté vepřové maso) *(1,3,7)
Krůtí závitek plněný špenátem, brambory (máslo, mléko, vejce, česnek) *(1,3,7)
Kuřecí maso, nivová omáčka, těstoviny (smetana, niva) *(1,3,7)
Tvarohové knedlíky s ovocnou náplní (tvaroh, vejce, mouka) *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
Hovězí vařené, koprová omáčka, brambory (smetana, kopr) *(1,7)
Jelítkový prejt, kyselé zelí, brambory (kmín, cibule) *(1)
Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky (celer, mrkev, hrášek, okurky sterilované, smetana, protlak) *(1,3,7,9,12)
Kuřecí maso v jogurtové omáčce s koprem, rýže (máslo, kurkuma, mléko) *(1,7)
Hovězí guláš, houskové knedlíky (česnek, majoránka, paprika mletá) *(1,3,7)
Specialita
150 g
Kuřecí nudličky s kořením Gyros, americké brambory, dip z modrého sýra (koření, smetana, majonéza) *(1,7,10)
Hovězí kližka na víně, bramborové placičky (zelenina, protlak, povidla, slanina, víno červené) *(1,7,9,12)
Čertovo maso, hranolky (lečo, protlak, paprika, rajčata, uzené a vepřové maso, feferon) *(1)
Špikovaný kotlet, lišková omáčka, americké brambory (hříbky, smetana) *(1,7)
1ks Smažené kuřecí stehno, brambory, sterilovaná okurka (trojobal) *(1,3,7)
Zeleninový talíř
Těstovinový salát s tuňákem (těstoviny, rajčata, okurky, citróny, majonéza) *(1,3,4,7,10) studený
Salát s brokolicovým karbanátkem (brokolice, sýr, vejce, strouhanka, mléko) *(1,3,7) studený
Kuskusový salát se smaženým tofu (trojobal, sojová omáčka, zelenina) *(1,3,6,7,9) teplý
Těstovinový salát s kuřecím masem (papriky, rajčata, olivy, pór, majonéza, hořčice, kečup) *(1,3,7,10) studený
Fazolový salát s uzeným sýrem (rajčata, papriky, pórek, klíčky, majonéza, kečup) *(7) studený
Poznámky k jídelnímu lístku: *- Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Změna jídelníčku vyhrazena.
Vyhotovil: Monika Kičmer
Datum: 10.09.2024
Seznam alergenů