Třinecké gastroslužby, s.r.o.

Jídelníček | TŽ VT

pro týden od 28. 04. 2025 do 04. 05. 2025
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pondělí
Polévky
0,3 l
Zbojnická polévka s masem (vepřová plec, protlak, fazolové lusky, uzený bůček, kořenová zelenina, brambory) *(1,9)
Hovězí polévka s fritátovými nudlemi (mléko, mouka, vejce, sůl) *(1,3,7)
Klasická jídla
100 g
Opékaná klobása, hrachová kaše, chléb (hrách, mléko, cibule) *(1,7)
Králičí maso na slanině, brambory (mouka, koření) *(1)
Výběrová jídla
120 g
Hovězí guláš, houskové knedlíky (cibule, paprika mletá, rajčatový protlak, česnek, majoránka) *(1,3,7)
Specialita
150 g
Vepřová pečeně, lišková omáčka, americké brambory (omáčka houbová, mouka, smetana) *(1,7)
Zeleninový talíř
Těstovinový salát s tuňákem (těstoviny, rajčata, okurky, citrony, majonéza) *(1,3,4,7,10) studený
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
úterý
Polévky
0,3 l
Čočková polévka s uzeninou (čočka, salám, mouka, cibule) *(1,9)
Uzená polévka s masem a rýží (celer, cibule, rýže, mrkev, uzené maso) *(9)
Klasická jídla
100 g
Vepřová plec na žampiónech, pohanka (mouka, kmín) *(1)
Kuřecí plátek v hořčičné omáčce, brambory (hořčice, smetana) *(1,7,10)
Výběrová jídla
120 g
Ostrý vepřový řízek v jogurtu, rýže (vepřové maso, jogurt, feferóny, skořice, mražená paprika) *(1,7)
Specialita
150 g
Čertovo maso, rosti placičky (lečo, protlak, paprika, rajčata, uzené a vepřové maso, feferony) *(1)
Zeleninový talíř
Lehký zelný salát s jogurtovo-smetanovou zálivkou, kuřecí nudličky (zelí hlávkové červené, kukuřice, okurky, jogurt, smetana, česnek) *(1,7)
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
středa
Polévky
0,3 l
Gulášová polévka (hovězí přední, brambory, paprika mletá, feferonová pasta, česnek) *(1,9)
Rybí polévka (kořenová zelenina, rybí filé, mléko) *(1,4,7,9)
Klasická jídla
100 g
Vepřové na smetaně, houskové knedlíky (vepřová plec, zelenina, smetana) *(1,3,7,9)
Hovězí plátek, dušená mrkev, brambory (máslo) *(1,7)
Výběrová jídla
120 g
Vepřenky s cibulí a hořčicí, šťouchané brambory, kyselá okurka (strouhanka, vejce) *(1,3,7,10)
Specialita
150 g
Kung-pao z kuřecího masa, hranolky (arašídy, papriky, pór, zázvor, škrob) *(6,8)
Zeleninový talíř
Salát s grilovaným květákem (ledový salát, paprika, okurka) *(1,3,7,10) studený
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
čtvrtek
Polévky
0,3 l
Klasická jídla
100 g
Výběrová jídla
120 g
Specialita
150 g
Zeleninový talíř
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pátek
Polévky
0,3 l
Slezská zelňačka (kyselé zelí, uzené maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Klasická jídla
100 g
Ghárská s uzeným masem a klobásou, chléb (fazole, žampióny, klobása, kopr, smetana) *(1,7)
Tvarohové knedlíky s jahodovou náplní (tvaroh, máslo, cukr, jahody, mouka, vejce) *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
Vepřové výpečky, kyselé zelí, houskové knedlíky (česnek, kmín, cibule) *(1,3,7)
Specialita
150 g
Vepřový vykoštěný kotlet naložený v majonéze, hranolky (vejce, majonéza, sojová omáčka, škrob) *(1,3,6,7,10)
Zeleninový talíř
Fazolový salát s uzeným sýrem (rajčata, papriky, porek, klíčky, majonéza, kečup) *(7) studený
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
sobota/neděle
Polévky
0,3 l
Klasická jídla
100 g
Výběrová jídla
120 g
Specialita
150 g
Zeleninový talíř
Druh jídla
gramáž
zvýhodněná
pondělí
úterý
středa
čtvrtek
pátek
sobota/neděle
Polévky
0,3 l
Zbojnická polévka s masem (vepřová plec, protlak, fazolové lusky, uzený bůček, kořenová zelenina, brambory) *(1,9)
Hovězí polévka s fritátovými nudlemi (mléko, mouka, vejce, sůl) *(1,3,7)
Čočková polévka s uzeninou (čočka, salám, mouka, cibule) *(1,9)
Uzená polévka s masem a rýží (celer, cibule, rýže, mrkev, uzené maso) *(9)
Gulášová polévka (hovězí přední, brambory, paprika mletá, feferonová pasta, česnek) *(1,9)
Rybí polévka (kořenová zelenina, rybí filé, mléko) *(1,4,7,9)
Slezská zelňačka (kyselé zelí, uzené maso, smetana, žampióny) *(1,7)
Klasická jídla
100 g
Opékaná klobása, hrachová kaše, chléb (hrách, mléko, cibule) *(1,7)
Králičí maso na slanině, brambory (mouka, koření) *(1)
Vepřová plec na žampiónech, pohanka (mouka, kmín) *(1)
Kuřecí plátek v hořčičné omáčce, brambory (hořčice, smetana) *(1,7,10)
Vepřové na smetaně, houskové knedlíky (vepřová plec, zelenina, smetana) *(1,3,7,9)
Hovězí plátek, dušená mrkev, brambory (máslo) *(1,7)
Ghárská s uzeným masem a klobásou, chléb (fazole, žampióny, klobása, kopr, smetana) *(1,7)
Tvarohové knedlíky s jahodovou náplní (tvaroh, máslo, cukr, jahody, mouka, vejce) *(1,3,7)
Výběrová jídla
120 g
Hovězí guláš, houskové knedlíky (cibule, paprika mletá, rajčatový protlak, česnek, majoránka) *(1,3,7)
Ostrý vepřový řízek v jogurtu, rýže (vepřové maso, jogurt, feferóny, skořice, mražená paprika) *(1,7)
Vepřenky s cibulí a hořčicí, šťouchané brambory, kyselá okurka (strouhanka, vejce) *(1,3,7,10)
Vepřové výpečky, kyselé zelí, houskové knedlíky (česnek, kmín, cibule) *(1,3,7)
Specialita
150 g
Vepřová pečeně, lišková omáčka, americké brambory (omáčka houbová, mouka, smetana) *(1,7)
Čertovo maso, rosti placičky (lečo, protlak, paprika, rajčata, uzené a vepřové maso, feferony) *(1)
Kung-pao z kuřecího masa, hranolky (arašídy, papriky, pór, zázvor, škrob) *(6,8)
Vepřový vykoštěný kotlet naložený v majonéze, hranolky (vejce, majonéza, sojová omáčka, škrob) *(1,3,6,7,10)
Zeleninový talíř
Těstovinový salát s tuňákem (těstoviny, rajčata, okurky, citrony, majonéza) *(1,3,4,7,10) studený
Lehký zelný salát s jogurtovo-smetanovou zálivkou, kuřecí nudličky (zelí hlávkové červené, kukuřice, okurky, jogurt, smetana, česnek) *(1,7)
Salát s grilovaným květákem (ledový salát, paprika, okurka) *(1,3,7,10) studený
Fazolový salát s uzeným sýrem (rajčata, papriky, porek, klíčky, majonéza, kečup) *(7) studený
Poznámky k jídelnímu lístku: *- Alergeny dle seznamu 'Seznam alergenních složek v potravinách' na stránkách Třineckých gastroslužeb. Váha masa je v syrovém stavu. Změna jídelníčku vyhrazena.
Vyhotovil:  p. Pyszková Věra
Datum: 16.4.2025
Seznam alergenů