Třinecké gastroslužby, s.r.o.

Nabídka pro seniory v Třinci.

Dovoz jednoporcových chlazených jídel seniorům.

125,- Kč – Cena MENU (polévka 0,3l + hlavní jídlo)

35,- Kč – polévka 0,3 l
100,- Kč – hlavní jídlo  (100g masa v syrovém stavu)

Dovoz v Třinci je zdarma, do přilehlých obcí (Ropice, Vendryně, Oldřichovice, apod.) je účtován poplatkem ve výši 20 Kč.

Rozvoz probíhá jednou týdně každý pátek od 11:00 – 14:00.

Objednávky:

  • e-mailem na t-gast@trz.cz,
  • telefonicky na tel. č. 558 533 864 nebo
  • vyplněním tištěného jídelníčku od řidiče.

Jídelníček | Senioři

1.týden 3.5.2024
Toruňská polévka (kysaná smetana, kapusta, brambory, sterilované okurky, kořenová zelenina)
Kedlubnová (brambor, kedlubny, petrželová nať, máslo)
Čorba topčata (kořenová zelenina, hovězí maso, mléko, vejce)
Ovarová (vepřové koleno, kroupy, cibule, majoránka, česnek)

Vepřové na paprice, houskové knedlíky (mléko, paprika, smetana, mouka)
Kuřecí maso po provensálsku, gnocchi (česneková pasta, provensálské  koření, slanina)
Kapustový sekaný řízek, brambor maštěný (mleté vepřové maso, vejce, strouhanka)
Rybí filé na roštu, bramborová kaše
Tvarohové knedlíky ovocné, čaj (tvaroh, mouka, cukr, ovoce)

2. týden 10.5.2024   
Morgensuppe (slepice, rajčatový protlak, těstoviny, vývar)
Zasmažačka (mrkev, krupice, celer, máslo, vejce)
Zeleninová polévka (květák, máslo, mouka,  mléko, hrášek, kapusta, brambor)
Havířská fazolačka (fazole, smetana, vejce)

Segedínský vepřový guláš, houskové knedlíky (kyselé zelí, mouka, smetana)
Francouzské brambory (uzené maso, vejce, mléko, salám měkký)
Kuřecí maso na rajčatech, těstoviny (rajčata, máslo, rajčatový protlak)
Ghárská hovězí pečeně, šťouchaný brambor (kopr, mrkev, slanina, smetana)
Rýžová kaše s máslem a kakaem, čaj, ovoce

3.týden 17.5.2024
Masová česnekačka (pasta česneková , slanina, sádlo, vejce, brambory)
Polévka Botwina (vepřová plec, kořenová zelenina, kopr, řepa, smetana, vejce)
Gulášová (hovězí přední, brambory, paprika mletá, feferonová pasta, česnek)
Krémová kuřecí (kuřecí steak, cibule, mrkev, smetana, pastiňák, brambory)

Bratislavská vepř. pečeně, housk. knedlíky (celer, mrkev, hrášek, okurky sterilované, smetana, protlak)
Hovězí na celeru, bramborová kaše (celer, brambory, máslo, mléko)
Směs s  vepřovým masem a rajčaty na špagety (protlak, fefer. pasta, provensálské koření, oregano)
Vepřové maso v rosolu, špenát, bramborový knedlík (cibule, česnek, mouka, vejce, brambor)
Žemlovka s jablkami, ovoce (skořice, vejce, mléko, veka, rozinky)

4. týden 24.5.2024
Fazolková (mléko, fazolky, kopr, brambory)
Sýrová s masem (žampióny, kořenová zelenina, vepřové plec, sýr tavený)
Dršťková polévka (dršťky, žaludky, česneková pasta, feferonová pasta, mouka, koření)
Segedínská (kyselé zelí, vepřové maso, klobása, brambory, chilli, smetana)

Vepřové výpečky, kyselé zelí, houskové knedlíky (cibule, česnek, kmín, mouka, vejce)
Kuřecí nudličky s česnekem a bylinkami, bramborové gnocchi (brambory, vejce, mouka)
2 ks vařené vejce, koprová omáčka, brambory (máslo, mléko, kopr)
Zvíkovská vepřová pečeně, bramborová kaše (smetana, hořčice, celer, slanina)
Alpský knedlík, ovoce (kynuté knedlík s povidly, vanilkový krém, mák)

5. týden 31.5.2024
Celerová (máslo, mléko, celer)
Dýňová polévka (kořenová zelenina, brambory, dýně, smetana)
Italská s těstovinami (protlak)
Hovězí s játrovou rýží a těstovinami (kořenová zelenina, vepřová játra, vejce, strouhanka)

Haškův hov. guláš, knedlík (párky, protlak, kapie, krenex)
Kuřecí na ananasu, rýže (kompot ananas, máslo, mouka)
Pikantní kuřecí směs, rýže (paprika, rajčata, feferonky, žampióny, protlak, pór)
Smažený karbanátek, bramborová kaše (hovězí a vepřové mleté maso, trojobal, máslo)
Bramborové šišky s mákem, ovoce (máslo, mák, cukr, bramborové těsto)

1.týden 07.06.2024
Rybí polévka po katalánsku (brambory, červená paprika, rajčata)
Houbová s bramborem (mouka, mrkev, brambory, žampióny, celer, petržel)
Dršťková (dršťky, žaludky, česneková pasta, feferonová pasta, mouka, koření)
Slepičí s masem a nudlemi (vývar, těstoviny, kořenová zelenina)

Vepřová játra na cibulce, rýže (játra, mouka, cibule, kmín)
Uzená krkovice, kyselé zelí, brambory (mouka, kyselé zelí, slanina, česnek)
Krůtí maso po orientálsku, těstoviny (zeleninové lečo, protlak, žampióny)
Smažený kotlet, bramborová kaše (strouhanka, vejce, mléko, brambory)
Buchtičky s vanilkovým krémem (pudink, mouka, vejce, mléko, droždí)

2. týden 14.06.2024
Brokolicový krém (brokolice, máslo, mouka, smetana)
Polévka z červené řepy s jogurtem (jogurt bílý, mouka, sůl, červená řepa)
Gulášová (hovězí přední, brambory, paprika mletá, feferonová pasta, česnek)
Balkánská polévka (hovězí maso, sterilovaná okurka, brambory, paprika)                                           

Vepřové výpečky, kyselé zelí, houskové knedlíky
Kuřecí plátek na slanině, rýže (slanina, cilbule, kuřecí maso)
Kuřecí stehno na způsob bažanta, rýže dušená (divoké koření, cibule, kuře)
Pštrosí vejce, bramborová kaše (vařené vejce v sekané, strouhanka)
Tvarohové knedlíky s ovocnou náplní (tvaroh, máslo, cukr, ovoce,  mouka, vejce)

3.týden     21.06.2024
Uzená polévka s krupkami (kroupy, celer, cibule, mrkev)
Hovězí polévka s těstovinami (celer, mrkev, hovězí vývar)
Rybí polévka (kořenová zelenina, rybí filé, mléko)
Fazolová polévka s párkem (fazole, párek, mouka, cibule)

Smažený karbanátek, kyselé zelí, brambory (mleté vepř. maso, kyselé zelí, slanina)
Srnčí na víně, bramborová kaše (celer, citrony, cibule, mrkev, slanina, víno červené)
Vepřový guláš, houskové knedlíky (paprika, mletá paprika, feferonová pasta)
Hovězí na pepři, rýže (hovězí maso, cibule, pepř, mouka)
Buchtičky s vanilkovým krémem (pudink, mouka, vejce, mléko, droždí)

 4. týden 28.06.2024
Kyselá polévka bramborová s hříbkami (česnek, slanina, smetana, kys. zelí,brambory)
Zeleninová polévka (květák, mléko, máslo, hrášek, kořenová zelenina, kapusta, brambory)
Kedlubnová polévka (kedlubny, mouka, petržel, máslo)
Boršč polévka (řepa, zelí hlávkové, kořenová zelenina, hov. maso, vepř. plec, rajč. protlak)                            

Vepřové kostky na paprice, těstoviny (vepřové maso, paprika, smetana)
Francouzské brambory, kyselá okurka (uzené maso, brambory, smetana, vejce)
Masové koule v rajčatové omáčce, rýže (vepř. a hov. maso, rajčatový protlak, mouka)
Přírodní rybí filé, bramborová kaše (treska, mléko, máslo, brambory)
Ovesná kaše s medem a oříšky, ovoce (vločky, mléko, cukr, skořice, máslo, med)